2777
2789

معذرت خواهی که نه

ولی اینکه خودم برم جلو و صحبت کردنو شروع کنم

اول قضیه رو بگم شماها بگین تقصیر کیه؟اصلا انقدر سره چیزای بیخود بحث میکنیم🙄من ۲۰ سالمه اون ۱۵

بهش گفتم بیا اشپز خونه رو باهم جمع کنیم.گفت میام.دبدم نیومد .سه یا چهار بار گفتم بیاد دیگه همش میگفت میام.منم گفتم اصلا نمیخواد بیای خودم جمع کردم😒اومده از اتاق بیرون گریه میکنه و جیغ میزنه و ادا اصول که به خاطر تو پام خورده به میز.میگه میخواستم سریع اتاقو جمع کنم بیام که پام خورده به میز.گفتم خو جمع نکن وقتی میگم بیا. اول بیا اینجا بعد برو اتاقتو جمع کن😒 بعد یه لحظه رفتم تو اتاقش یه چیزی بردارم اومده جییییغ میزنه میگه برو از اتاقم گمشو بیرون😐همون لحظه بابام رسید .خواهرمم انگار نه انگار که بابام اومده همونطوری به جیغ زدن ادامه میده

انقدر جیغ میزد که من و بابام صدای همو نمیشنیدیم.من میخواستم برا بابام توضیح بدم.

بابام اخر عصبانی شد داد زد گفت به خواهرم مگه تو قربتی دهنتو ببند هرچی ساکتم هیچی نمیگم بیشتر جیغ میزنه بی تربیت.

بعد عصری ماامانم اومد گفت رفته با خواهرم صحبت کنه دیده انگشته پاش کبود شده سیاه شده چون خورده به میز.

الان تقصیر کیه؟🙄

اینم بگم خواهرم اصلا تو خونه کار نمیکنه فک نکنین ازش همش کار میکشم که اینطوری کرده

فک نمیکردم پاش وافعا چیزیش شده باشه اگه خوندین بگین من اگه الان از فردا برم جلو و سره صحبتو باز ...

نه بابا آشتی چیه ننر خانم رد شدی از بغلش دوتا پس گردنی هم بزن 😂

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن بابا نمی‌خواد بری جلو

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
نه بابا آشتی چیه ننر خانم رد شدی از بغلش دوتا پس گردنی هم بزن 😂

وقتی مامانم گفت پاش سیاه شده دلم سوخت گفتم  حتما خیلی درد میکرده که اونطوری کرده

وقتی مامانم گفت پاش سیاه شده دلم سوخت گفتم  حتما خیلی درد میکرده که اونطوری کرده

نه بابا دردش اگه میومد که جیغ جیغ نمیکرد داد میزد که درد میکنه 😂 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

چند روز دیگه تولدشه دلم میسوزه مخصوصا اینکه پاش درد میکرده

آخه خیلی لوسه پس فردا پرو نشه!؟

تقصیر تو نبوده ک

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
آخه خیلی لوسه پس فردا پرو نشه!؟ تقصیر تو نبوده ک

اه اره واقعا لوسه چتد نفرم از دوستاش بهش گفتن لوسی اینم خیلی ناراحت شده

ازونجا به بعد هر وقت بهش میگم لوسی گریه میکنه

واقعا از این لوس بودنش حالم بهم میخووورههههه

اه اره واقعا لوسه چتد نفرم از دوستاش بهش گفتن لوسی اینم خیلی ناراحت شده ازونجا به بعد هر وقت بهش می ...

آره واقعا تحمل همچین آدمی سخته 

حالا چند روز دیگ ک تولدشه، همون روز برو جلو، الان توهم سرسنگین باش باهاش فعلا