من دست و پا و زیر بغل رفتم خوب بود اما بیکینی نتونستم طاقت بیارم بیخیال شدم سوختم از درد
هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
من کل بدنمو اپیلاسیون میکنم ولی انقدر که ساق پام درد میگیره بیکینی درد نداره . هرکسی به یه جا حساسه. ولی چه میشه کرد توی این زمینه دوست داشتم پسر می بودم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
قبلش قسمت بیکینی یا هرجایی ک تحمل دردشو نداری رو با پماد زایلاپی و یه مشما بپوشون بی حس بشه ، بعد با اب سرد بشور و برو آرایشگاه و هلو شو تا چند ساعت تقریبا" بی حسه !
من پرسیدم از دکترم لیزر هیچ مشکلی نداره.اگه داشت که نمیذاشتن کسی استفاده کنه.فقط روی فولیکول های مو تاثیر داره.من از وقتی رفتم لیزر کردم میگم چرا زودتر اینکارو نکرده بودم چقدر زجر کشیدم الکی
منم بیشتر اطلاعاتمو تو نی نی سایت گرفتم دستگاهشو میگیریو توخونه تقریباهر40روزیکبار استفاده میکنی صورت 8بار بدن 6بار معمولا جواب میده برندای مختلف داره هر دستگاهم تقریبا برا ازبین بردن موی 4نفرجواب میده بعدشم که موها از بین رفت سالی یکبار استفاده میکنی که پوستت تیره نشه
لیزر به هیچ وجه واسه باردارى و هیچ چیزه دیگه اى ضرر نداره! انقدر لذت بخش که من هر روز واسه مخترعش دعا کنم باز کمه.
✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨
🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹
😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌
⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤