2777
2789

من نسبت به شوهرم واقعا با انصافم به هر سختی صبر کردم  خیلی سختیای بدی کشیدم ک نمیخوام  اینجا بگم اما همسرم انگار منو غریبه میدونه سوال میپرسم با اخلاق بد و تندی جواب  میده خیلی  اذیتم کرده منم بع خانوادم نمیگفتم با خودم میگفتم من ک  قصد طلاق ندارم چرا ابروی خودمو زندگیمو ببرم تا این ک بعد مدت ها مامان امده بود خونم دید بدنم کبوده چون با همسرم دعوا شدید کردع بودم  ومامان بابام زنگ زدن نمیدونم چیا به خانواده شوهرم گفتن‌‌.‌پدر شوهرم امرور زنگ زده شوهرمو دعوا کرده ک اخلاقتو درست کن.....انگار قرلره به منم زنگ بزنن بنظرتون بگم تو مدت یسال چه بلا هایی سرم اورده یا سکوت کتم؟اخه میدونم  ادم منطقی نیستن صد در صد منو مقصر نشون میدن....من به مامانم اینا نگفتم چکارایی کرده باهام  بنابراین پدر شوهرم اینام چیز زیادی جز دعوای اخیر نمیدونن

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

شخصا شوهرم صداشو ببره رو من بالا ابروشو جلو خانواده خودمو خودش میبرم.بگو بنطرم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

عزیزم زن هم حق داره توی زندگی منم خودم خیلی توی زندگی کوتاه اومدم و صبر کردم حالا بعد از چندین سال به خودم اومدم دیدم واقعا کارم اشتباه بوده نباید جوری رفتار کنم که همیشه شوهرم احساس برتری کنه نصبت به من یه جاهایی تو زندگی کوتاه اومدن کار درستی نیست

صبر کردن در نداری و فقر شوهر خوبه ولی جلوی بی احترامی اصلا خوب نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهرحال تجربه ثابت کرده اختلافات بین زن وشوهر رو خودشون حل کنن بهتره تا به هر دلیلی به خانواده هاکشیده بشه اگرهدفت حفظ زندگیته نذار خانواده ها بیشتر ازاین دخالت کنن به حرف کاربرایی که میگن آبروشو ببر وفلان کن هم گوش نده

من بودم نمیگفتم چون فردا نمیدونی چی پیش میاد پس حرفتو ننداز سر زبونا بعضیا از شنیدن این چیزا خوشخال میشن بگو زیر لفافه ولی کتک اینا نگو بگو تندهس بداخلاقه ارزش خودتو حفظ کن نزار فک کنن پسرشون خیلی مرد مثلا کتک میزنه اخه گفتی منطقی نیستن بخاطر همین میگم اینارو غرورتو در هر صورت خفظ کن 

من بودم نمیگفتم چون فردا نمیدونی چی پیش میاد پس حرفتو ننداز سر زبونا بعضیا از شنیدن این چیزا خوشخال ...

مرسی عزیزم اره خودمم به این فکر میکنم ابروی زندگیمو نبرم و این ک نمیدونم اگه منو مقصر دونستن یا نصیحت کردن چی بگم....

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
مرسی عزیزم اره خودمم به این فکر میکنم ابروی زندگیمو نبرم و این ک نمیدونم اگه منو مقصر دونستن یا نصیح ...

دقیقا گاهی ادم درعین اینکه بیگناهه همچین دهنش بسته میشه نمیدونه چی بگه اصلا یادش نمیاد چیزی به زبون بیاره برای همین بهتره چیزای خصوصی حرمتا بین خودتون بمونه