2777
2789

ترو‌خدا بگید چه کار کنم‌شیر نمیخوره بیچارم کرده یه سری گفتن آلرژی داره ۱/۵ماه سخت رژیم گرفتم‌شیرمو‌بدم‌ بهش بعد گفتن رفلاکس دارو‌هم‌بهش میدم ولی هیییییچ تغییری که نکرده بدترم‌شده فقط میخوابه  گشنش میشه دستش و میخوره  فقط میزارم‌زیر سینه ۲تا مک‌میزنه میپیچه به خودش ‌جیغ میزنه نفخ خیلی شدید هم‌داره  چه کار کنم سینم همش سنگینه و حاضر نیس بخوره شیشه هم امتحان کردم‌ اونم همینجوری باهاش کسی اینجور بوده راهنمایی کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند کیلوعه ؟؟ بردی دکتر این علایمش گفتی ؟ اینایی که شما میگی نشونه کولیک هست که دلپیچه میگیره نمیت ...

بردمش پیش فوق تخصص گوارش کودکان میگه نفتش خودش خوب میشه و قطره داده که فایده نداشت واسه رفلاکس هم امپرازول و باکلوفن اونم فایده نداشته 

بردمش پیش فوق تخصص گوارش کودکان میگه نفتش خودش خوب میشه و قطره داده که فایده نداشت واسه رفلاکس هم ام ...

خوب دیگه همینه فقط دارو میدن که بدی تا چندماه طول میکشه برطرف بشه ولی با دارو قابل کنترل 

قطره که برای نفخ یا همون کولیک داده رو عوض کن ببین کدوم قطره بهش میسازه 

اینجور پیش بره شیرت کم میشه قطع میشه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
بردمش پیش فوق تخصص گوارش کودکان میگه نفتش خودش خوب میشه و قطره داده که فایده نداشت واسه رفلاکس هم ام ...

نکسیوم خیلی بهتر از امپرازوله

امپرازول اسید معده رو از بین میبرهاسم دکتر بهروز مقدادی و سرچ کن،هم ویزیت آنلاین داره هم نوشتاری جواب میده مشکلتو بگو راهنماییت میکنه،حرف نداره