2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل ابدو و لیپو

| مشاهده متن کامل بحث + 210994 بازدید | 602 پست
سلام عزیزم راستش دقیق یادم نیست ولی فکر کنم مال منم چند ماه طول کشید از خودشون سوال کنید راهنمایی می ...

عزیزم اضافه وزن پیدا کردین بعد عمل به شکم و پهلو و پشتتون هم چاق شد آخه میگن بعد عمل چاق بشین نافرم چاق میشن یا میگن جاهای عمل کرده چاق نمیشه کدوم درسته ؟

بعد ورم داشتین شکمتون و پشت کمرتون هم سفت میشد یانه؟

عزیزم اضافه وزن پیدا کردین بعد عمل به شکم و پهلو و پشتتون هم چاق شد آخه میگن بعد عمل چاق بشین نافرم ...

جاهای که عمل کردم چاق نشده ولی یکی از دوستام کامل چاق شده 

پشت کمرم  رو متوجه نمیشم یعنی چی

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ستارتر عزیز شما رژیم دارین شا معمولی میخورین

من یکی رو دیدم میگفت موقع چاقی جاهای که عمل کردم چاق نشده وفقط پاهام و باسنم چاق میشه مال شماهماینجوریه 

دوستتون که چاق شد دکترتون یکی بود یا دکتر هاتون فرق داشت

ستارتر عزیز شما رژیم دارین شا معمولی میخورینمن یکی رو دیدم میگفت موقع چاقی جاهای که عمل کردم چاق نشد ...

من چاق شدم چون هم کارم نشستن طولانی هست هم رعایت نکردم پهلو و رونم چاق شد

نه دکترمونیکی نیست ایشون خیلی چاق بودو بارها عمل کرده یه بار اسلیو یه بار بازور و یه بار لیپو تزریقباسن داشته 

پشت کمرت سفت میشد رو اصلا نمی فهمم منظورتون چیه 

سوتین لاین رو لیپو میکنن و چربی برداشته میشه بعد از عملتقریبا شکم چاق نمیشه ولی چربی توی رون یا پهلو یا جاهای دیگه پخش میشه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
من چاق شدم چون هم کارم نشستن طولانی هست هم رعایت نکردم پهلو و رونم چاق شدنه دکترمونیکی نیست ایشون خی ...

ممنون گلم واقعا حالم بهتر شد با جواب های که دادی عزیزم آرزوی موفقیت دارم برات ایشالله به آرزوهای قشنگت برسی😍😍😍

سلام من دو سال گذشته نمودونم اندازه نزدم ولی شکمم تخته یه ذره دستگیره دارم فقط

چون شکمتون ابدو بوده و پهلو لیپو. کسیو دیدید فقط لیپو شکم و پهلو انجام داده باشه؟ تا چه قدر ماندگاری داره

من چاق شدم چون هم کارم نشستن طولانی هست هم رعایت نکردم پهلو و رونم چاق شدنه دکترمونیکی نیست ایشون خی ...

سوتین لاین که لیپو میشه دوباره برمیگرده یا جاهای دیگه پر میشه؟ چون من فقط میخوام لیپو کنم حتی شکمم، موندم لیپو برمیگرده یا مثل ابدو برنمیگرده؟ 

و اینکه این احساس کشیدگی موقع پاشدن و نشستن رو من هم دارم دکترم بهم گفته تا یکماه خمیده راه برم ک این خیلی اذیتم میکنه کمردرد میگیرم سریت و نمیتونم راهبرممدل خوابیدنمم تا یکماه باید حالت تقریبا میشه گفت نشسته زانوها خم پتو گرد زیر باسن حالت عمامه چنندتا بالشت پشت تکیه میدم و درن هامو هنوز نکشیده چون هنوز خونابه داره گفته بود درکل زودتر از دو هفته نمیشه و بیشتر از یکماه