2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میوه ترش توش ریختی؟

من یه بار کیوی ریختم ژلم خیلی طول کشید تا گرفت بعدا متوجه شدم میوه ترش نباید ریخت تو ژله

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
خداکنه ببنده آبروم نره

اگه مهمونی داری میتونی بخری دوباره درست کن آب کمتری بریز بذار تا صبح بگیره اونجوری خیالت راحت تره

اگرم نمیتونی که انشالله تا صبح دیگه میبنده

ابروم نره صلوات صبح باید ببرم مدرسه

نمیره بلک جان .خیالت راحت .فقط رو گوشیت آلارم بزار برای ژله برداشتن از یخچال 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اگه مهمونی داری میتونی بخری دوباره درست کن آب کمتری بریز بذار تا صبح بگیره اونجوری خیالت راحت ترهاگر ...

وآسه جشن اب پسرم میخوام ۹ صبح باید ببرم مدرسه

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
صبح میام خبرشو میدم که آبروم رفت یا نرفت

نبابا نگران نباشش میبندهه

اینجور وقتا که عجله داری میتونی درش بیاری پودر ژلاتین قاطیش کنه بزاری دوباره ببنده سریع اوکی میشه 

میبنده ولی اگه یک درصد دیدی نبسته بذار فریزر یک ربع بمونه قشنگ میبنده بیشتر نمونه ها یخ میزنه

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰