2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل ابدو و لیپو

| مشاهده متن کامل بحث + 210744 بازدید | 602 پست

سلام عزیزان من الان دقیقا دو هفتس از عملم میگذره خیلی دوست داشتم باکسانیکه اینکارو انجامدادن صحبت کنم چون همش فک میکردم من ضعیفم ولی ۳۸صفحه رو خوندم و متوجه شدم علائمم شبیه بقیس 

حالا قصد دارم ک از شنبه برم سرکار ولی با این مدل راه رفتن و درن ها خیلی سختمه و لی چاره ایندارم من مقاومت بدنیم ضعیفه برام سخت بود هنوز نمیتونم کارای خونه رو انجام بدم ماساژ هم چند جلسه  گرفتم خیلی درد داشت و همش فرار میکنم ازش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه احساس میکنم زیرشکمم مونده ی کم ک دکتر میگه ورمه سایزم بنظرم تغییر نکرده ولی کاملا فرم ساعت شنی گرفتم گنمم برام گشاد شده هنوز نتونستم پمادایی ک جدید گفته رو تهیه کنم برای بخیه م و اینکه شکم بندم هنوز ب دستم نرسیده این سه شنبه میرم برای ویزیت هفته سوممه بهم میدن

درکل بخوام نظرمو بگم دکترو تیمشون عالی بیمارستان خصوصی عالی پمپ درد هم داشتم ولی من هنوز نتونستم بعد دو هفته ب زندگی عادی برگردم و تو تایپیک ها خوندم تا ماه ها ممکنه این احساس سفتی و درد رو داشته باشیم تیم جراحی گروه رونیکا دکتر دستاش معجزه س سرچ کنید کارهاشونو ببینید اینستا پیج اینترنشنال دارن واقعا معجزه میکنن فقط من خسته شدمو دلم میخواد زودتر ب زندگی عادی برگردم ی خواب راحت ی راه رفتن راحت بدون کمردرد بتونم کاراموبکنم😔😭 امیدوارم نتیجه این سختی ها رو بشوره ببره برای همتون آرزوی سلامتی و زیبایی نتیجه بعد عمل رو دارم 

مثل قبل نمیشه ولی رعایت نکنی یه کم برمیگیرده

استارتر عزیز کاش جوابمو بدی من امروز با دکتر کتایون هاشم ویزیت شدم برای عمل ماموپلاستی کاهشی 

واقعیتش در مورد سایز با ایشون صحبت کردم خیلی دقیق نگفت که چقد سایز رو کوچیک میکنه 

میخام بدونم شما میدونین ماموپلاستی کاهشی رو چجوری انجام میدن و اینکه سایز رو کوچیک میکنه یا نه چون برای من خیلی سایز مهمه و شنیدم بعضی از دکترها خیلی کوچیک نمیکنن ایشون جواب واضحی ندادن فقط گفتن سایز دور سینه تغییری نمیکنه فقط کاپ کوچیک میشه

ممنون میشم اگه جوابمو بدین 

استارتر عزیز کاش جوابمو بدی من امروز با دکتر کتایون هاشم ویزیت شدم برای عمل ماموپلاستی کاهشی واقعیتش ...

عزیزم من اطلاع ندارم در مورد ماموگرافی 

ولی از بخیه ایشون راضی نبودم خیلی ناهموارهستش حالا نمی دونم خودش زده بود یا دستیارش ولی تمیز نبود

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
من هر روز که از عملم میگذره به طور محسوسی بهتر میشمامروز و دیروز هم بدون کمک بلند میشدم برنج هم خودم ...

سلام من دوماه دیگه عمل ابدو و لیپو۳۶۰درجه و ترنسفر به باسن دارم،تاپیک های دیگه رو که خوندم داشتم پشیمون میشدم،ولی این تاپیک و پست های استارتر و شما و یه سری دیگه رو خوندم خیلی دلگرم شدم

پیشنهادی چیزی برای من که دو ماه دیگه عمل دارم دارین؟؟؟چکار کنم که برام قابل تحمل باشه؟؟لطفا تجربه هاتونو بگید

🌹

عزیزم من اطلاع ندارم در مورد ماموگرافی ولی از بخیه ایشون راضی نبودم خیلی ناهموارهستش حالا نمی دونم خ ...

مرسی عزیزم به من گفت نخهای جدیدی که اومده باعث میشه گوشت اضافه نیاره حالا نمیدونم توکل بخدا 

جاهای که عمل کردم چاق نشده ولی یکی از دوستام کامل چاق شده پشت کمرم رو متوجه نمیشم یعنی چی

سلام استارتر..من ۲۵روز عمل کردم بعد کشیدن درن شکمم اب اورده دکتر گفت یک ماهه جذب میشه..شما کمر یا شکمتون اب نیاورده بود؟

سلام استارتر..من ۲۵روز عمل کردم بعد کشیدن درن شکمم اب اورده دکتر گفت یک ماهه جذب میشه..شما کمر یا شک ...

سلام منم شکمم ورم داشت ولی اب نیاورد 

نمی دونم

سلام عزیزم وقتتون بخیر

من تاپیکتون رو دیدم تغریبا دوسال از عمل ابدوتون میگذره یه سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید

من دو ماهه که عمل ابدو کردم

دقیقا شرایط شمارو داشتم چیزی که الان ذهنمو. رگیر کرده اینه که شکم من بعد دو ماه یه حالت گرد شده  ا، روی معدن ورم داره تا پایین حالت گرد شده

وقتی شکمم رو جمع میکنم کامل جمع میشه و حتی لاین می افته ولی حالت عادی کمی گنبدی شکله

شما که این دوران رو گذروندید به نظرت این ورمه یا اینکه چاق شدم

البته بگم خیلی پر خوری نمیکنم

بعد دو ماه گنم  و نمی‌بندم البته بعضی روزا که میرم سر کار میبندم

ممن ن میشم نظرتونو بگین

سلام عزیزم وقتتون بخیرمن تاپیکتون رو دیدم تغریبا دوسال از عمل ابدوتون میگذره یه سوال داشتم ممنون میش ...

باید گنتون رو تا چند ماه می بستین گن باعث میشه اعضای داخلی به هم بچسبن