2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل ابدو و لیپو

| مشاهده متن کامل بحث + 210958 بازدید | 602 پست
سلام استاتر جون شما بعد عمل تا کی ورم داشتی من دوماه شده ولی همچنان شکمم ورم داره و حتی حس میکنم پشت ...

سلام عزیزم راستش دقیق یادم نیست ولی فکر کنم مال منم چند ماه طول کشید 

از خودشون سوال کنید راهنمایی می کنن

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
سلام عزیزم راستش دقیق یادم نیست ولی فکر کنم مال منم چند ماه طول کشید  از خودشون سوال کنید راهن ...

مرسی عزیزم از دکترم پرسیدم گفت تا شش ماه ورم داری و نباید انتطار داشته باشی شکمت تخت تخت بشه تا اون موقع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ دردیییییی هیچ دردی نداشتم و ندارن روز پنجمه

ولی اتفاقهای غیر منتظره که ازاونا میترسیدم برام اتفاق افتاد که تو جایی نخونده بودم 

حساسیت به پمپ درد  موفین فنت کردم 

دوبار یه حالتی که نفهمیدم چی شد چشم باز کردم پرستارا دورم بودن 

خیبیلیییی حالت بدی بود قبلش  یهو گرمم میشد حالت تهوع بد ضربان قلب بالا پاهامو غیر ارادی تو خودم جمع می کردم جیغ میزدم 

و ازحال می رفتم ...

دوبارراتفاق افتاد و هربار بدیش این بود که متوجه میشدم داره شروع میشهو خیلییی می ترسیدم 

به تشهیص دکتر بیهوشی حساسیت پمپ درد دادن قطع کردن

و لی چهارباردیگه میخواست اتفاق بیفته پرستارو صدا میزدم میگفتم داره میشه کمکم کنید 

ویادگرفتم چطور کنترلش کنم و پرستارا تو سرم یه چیزایی تزریق می کردن و و یاددگرفتم چطور نفس بکشم 

دم بلند و عمیق بازدم کوتاه ضربان قلبم تا ۱۴۰ رفت و بااین کارکنترل می کردم 

خیلییییبد بود

هیچ دردیییییی هیچ دردی نداشتم و ندارن روز پنجمه

ولی اتفاقهای غیر منتظره که ازاونا میترسیدم برام اتفاق افتاد که تو جایی نخونده بودم 

حساسیت به پمپ درد  موفین فنت کردم 

دوبار یه حالتی که نفهمیدم چی شد چشم باز کردم پرستارا دورم بودن 

خیبیلیییی حالت بدی بود قبلش  یهو گرمم میشد حالت تهوع بد ضربان قلب بالا پاهامو غیر ارادی تو خودم جمع می کردم جیغ میزدم 

و ازحال می رفتم ...

دوبارراتفاق افتاد و هربار بدیش این بود که متوجه میشدم داره شروع میشهو خیلییی می ترسیدم 

به تشهیص دکتر بیهوشی حساسیت پمپ درد دادن قطع کردن

و لی چهارباردیگه میخواست اتفاق بیفته پرستارو صدا میزدم میگفتم داره میشه کمکم کنید 

ویادگرفتم چطور کنترلش کنم و پرستارا تو سرم یه چیزایی تزریق می کردن و و یاددگرفتم چطور نفس بکشم 

دم بلند و عمیق بازدم کوتاه ضربان قلبم تا ۱۴۰ رفت و بااین کارکنترل می کردم 

خیلییییبد بود

و بااینکه یک واحد خون تواتاق عمل گرفته بودم و اونقدری م افت همو گلوبین نداشتم ولی واقعت کمبود خونو و تمام رگام حس میکردم خیلی حال بدی بود 

انگار قلبم به سختی پمپاژ میکرد نبضامو تو دست و پا و قلب حس می کردم

درکل اصلا اصلا درد ندارم و نداشتم 

کوفتگی م ندارم 

بیشتر حس می کنم کم خونم دستم خواب میره ضعفدارم 

بنظرم باید باید از چندین ماه قبل عمل ازنظر خونی تقویت بشید الان متوجه شدم اون و ضعف و بی حالی که همه میگن از کمخونیه اگر کم خونید انجام ندید یااول اونو درما ن و تقویت کنید 

حساسیت دارویی تونم چک کنید اگه راهی هست 

دکترم عالی 

اکیپشون عالی

رسیدگی تاهمین الان عالی 

دستشون در نکنه 

دکتروحید  قائد امینی 

سلام من امروزروز ۶ م درن و کشیدم ورم شدید دارم و دل درد طبیعیه؟؟؟

هزینش چقدر شد عمل لیپو و ابدو و ترنسفر بود برا شما؟ من میخاستم پیش دکتر دیگه ن بت بگیرم یکی بهم گفت دکتر فاید امینی هم خوبه شما راضی؟

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم
سلام من امروزروز ۶ م درن و کشیدم ورم شدید دارم و دل درد طبیعیه؟؟؟

چرانیستی؟؟نگران شدم بیا بگو که خوبی و دوران نقاهتت چطور بود

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم
سلام عزیزم بله من عمل کردم راضی ام الحمدالله

سلام شما ورم داشتین ؟چند وقت طول کشید خوب شدین چه کارهای انجام دادین تا ورم خوابید 

اضافه وزن پیدا کردین بعد عمل آیا پهلوها ‌ وپشت کمر و شکمتون هم چاق شد؟