2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل ابدو و لیپو

| مشاهده متن کامل بحث + 210744 بازدید | 602 پست

سلام مجدد ببخشید من ۳ ماهه عمل ابدو و لیپو کردم پشت کمرم ورم دارم هنوز

دور شکم شما چنده الان؟

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

سلام مجدد ببخشید من ۳ ماهه عمل ابدو و لیپو کردم پشت کمرم ورم دارم هنوز دور شکم شما چنده الان؟

سلام من دو سال گذشته نمودونم اندازه نزدم ولی شکمم تخته یه ذره دستگیره دارم فقط

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در خدمتم

دورت بگردم ممنونم

من دو هفته دیگه عمل دارم ابدو و لیپو و ترنسفر 

خیلی نگران شدم یهو 

گن شما چه شکلی بود؟

غذاهای بعد از عمل چی اماده کنم براش؟

به پهلو هم شما میخوابیدین ؟

ماساژ هم داشتین؟

مایع از جای زخم ها خارج میشد؟

دورت بگردم ممنونم من دو هفته دیگه عمل دارم ابدو و لیپو و ترنسفر  خیلی نگران شدم یهو  گن ...

غذا خواهرشوهرم بود درست میکرد سه چهار روز بعدش خودم سرپا شدم طولانی نمی تونستم سرپا باشم چون گودی کمر داشتم دولا بودم به کمرم فشار میامد شاید شما اینطور نباشید 

خونریزی عملش زیاده کم خونی میگیری غذای های خون ساز اماده کن 

به پهلو بعد از دو هفته بود 

ماساژ ندادم 

بله از جای زخم مایع خارج میشد که سه چهار روزه قطعه شد فقط جای درن بود که اونم خیلی کم بود ر حد لک بینی طور 

من ترانسفر نداشتم 

بخیه ها رو بعد از 14 رو کشید درن هم درد نداشت دراوردنش بعد از چند روز هم جوش خورد 

همه رو جواب دادم ؟

گنم شبیه این ساعت شنی ها بود مشکی قزن میخورد هر وقت هم گشاد میشد از بغل میدوختم هفته اول هم یه کمربند طبی داشتم

وای مرسی خیلی وقت گذاشتی  من باید گن شورتی بخرم با شکم بند طبی  خیلی لطف کردی عزیزم

]چرا شورتی ؟ 

بیمارستان خودش جفتش رو میده اون شکم بند که هفته اول داری از این کرم هاست که تو اتاق عمل می بندن 

اون مشکی ساعت شنی هم موقع ترخیص میدن

]چرا شورتی ؟  بیمارستان خودش جفتش رو میده اون شکم بند که هفته اول داری از این کرم هاست که تو ا ...

خودش بهم گفت گن بعد از جراحی بدون فنر چنتا هم عکس داد و یه شماره که ازش تهیه کنم شورتی بودن همه اون مدلا

خودش بهم گفت گن بعد از جراحی بدون فنر چنتا هم عکس داد و یه شماره که ازش تهیه کنم شورتی بودن همه اون ...

مال من خودش خرید فقط سایز پرسید 

به سلامتی عمل راحتی داشته باشی