2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل ابدو و لیپو

| مشاهده متن کامل بحث + 210957 بازدید | 602 پست
غذا خواهرشوهرم بود درست میکرد سه چهار روز بعدش خودم سرپا شدم طولانی نمی تونستم سرپا باشم چون گودی کم ...

خوشگلم رد بخیه هم یعنی نمی‌مونه ؟؟؟دکتر ترحمی یا بیگدلی خوب هستند ؟؟؟ دکتر خودت که خانم آیا معرفی میکنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم با وزن ۶۰ کیلو که شما شکمت تخت بوده...چقدر شد عمل ؟ یعنی پوست شکم صاف شد درسته ؟ چون شما چربی کم ...

من شکمم سفت و بزرگ بود اصلا خیلی بد بود هر کس میدید فکر میکرد حامله ام بعد همه جام لاغر بود 

یعنی بعد عمل رفتم درمانگاه برای تعویض پانسمان منشی هنگ بود میگفت تو چی داشتی که عمل کردی خودش اسلیو بود 

مچ دستم 15 سانته لباسام همه سایز 36-37 دیگه ببین چطور بودم 

الان دیگه اوکی شدم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
خوشگلم کلا چه مدت بعد عمل میشود راحت به زندگی عادی برگشت ؟ 

یک هفته بعد برگشتم سرکار به نظرم بعد از دو سه هفته انگار نه انگار اتفاقی افتاده هم بخیه ها کشیده شدن هم درن نداری دیگه همه چی عادی میشه

خوشگلم رد بخیه هم یعنی نمی‌مونه ؟؟؟دکتر ترحمی یا بیگدلی خوب هستند ؟؟؟ دکتر خودت که خانم آیا معرفی می ...

میگن اگه دکتر متخصص زیبایی باشه بخیه ات خیلی تمیز میشه 

من به خاطر سلامتی و خیال راحتی رفتم متخصص داخی که خیالم از بابات عمل راحت باشه رد بخیه ام مونده گفت با لیزر میره من وقت نکردم برم دنباش چون دقیقا روی خط لباس زیر هست و معلوم نیست حتی وقتی نیم تنه می پوشم 

دکنرم کتایون هاشم بود نمی گم بی نظیر بود ولی نسبت به کسایی که شنیدم عمل داشتن هم دستش سبک بود برام هم مشکلی برام پیش نیامد 

خودتون تحقیق کنید

چه‌قدر اسی خو ش برخورد و باحوصله بود.منم میخوام نزد رکتر هاشم برم‌.

عزیزم حتما بهش بگو بخیه تمیز برات بزنه من از بخیه اش راضی نبودم

هنوزم با حوصله هستم ها   

دورت بگردم ممنونم من دو هفته دیگه عمل دارم ابدو و لیپو و ترنسفر  خیلی نگران شدم یهو  گن ...

سلام عزیزم عمل کردین ؟ راضی هستین ؟ پیش کی عمل کردین و هزینش چقدر شد؟ ممنون میشم توضیح بدین

سلام عزیزم عمل کردین ؟ راضی هستین ؟ پیش کی عمل کردین و هزینش چقدر شد؟ ممنون میشم توضیح بدین

سلام عزیزم بله عمل کردم.آره تقریبا راضی ام.خانم دکتر رحمانیان ۸۰ تومن هزینه ی عمل ولی هزینه های جانبی هم ۲۰تومن شایدم بیشتر داشتم

الان ۳۸ روز گذشته و هنوزم بعضی  روزا خیلی بی حالم 

هنوزم ورم دارم 

گن تنم 

چی بگم دیگه

سلام عزیزم منم عمل کردم امروز ۴۲ روز از روز عمل گذشته شما همش رژیم بودین؟من امشب یه کم شام زیاد خور ...

نه رژیم نیستم کلا 

ولی خوب اگه پرخوری کنی بر می گیرده مراعات کن