سلام تصمیم گرفتم تجربه خودم رو از عمل لیپو و ابدو بزارم برای کسایی که میخوان انجام بدن
تاپیک هایی که داخل سایت هست یا ناقص یا قدیمی
من وزنم 65 بود همین طوری با رژیم وزن کم کردم شدم 60 کیلو با قد 156 شکم معده و پهلو داشتم شکمم خیلی سفت بود
زیاد نگشتم اواین جای که رفتم برای ویزیت وقت گرفتم پیش دکتر خانم جراح عمومی و فوق تخصص لاپارسکوپی محل عمل کلینک بود
ساعت 1 رفتم کلینیک و کارای پذیرش رو انجام دادم روز 5 شنبه ساعت 3.5 رفتم اتاق عمل تا نقاشی و وصل انژیو و اینا انجام بشه شد 4 که راس ساعت چهار بیهوش شدم و ساعت 9 شب امدم بخش
عمل بسیار سختی هست که توصیه میکنم حتما پمپ درد بگیرین
من با خاطر اینکه سزارین راحتی داشتم و تحمل دردم خوبه پمپ درد نگرفتم ولی وقتی داشتم بهوش میومدم به خاطر درد زیاد برام گذاشتن دستشون درد نکنه خیلی خوب بود شب رو راحت بود سوند داشتم و یه شکم بند طبی بسته بودن برام و همین طور پاهامو با باند کشی بسته بودن
صبح سوند رو باز کردن و گفتن راه برم پایین امدن از تخت خیلی سخت بود و بالارفتن خیلی سخت تر درد نداشتم اما نمی تونستم پاهامو از حالت جمع در بیارم یا خیلی صاف بشم بدنم ش میامد برای همین بلند شدن و نشستن خیلی سخت بود
حتما باید از سرویس فرنگی استفاده کنید باید دولا راه برین هر روز پانمسانتون عوض بشه درن ها ترشح داره که باید مرتب تعویض بشه
محل لیپو ها هم ترشح خونابه هست که باید پوشک بزارین
سرفه خندیدن و اینا که یعنی مرگ اصلا
ساعت 10 مرخص شدم امدم خانه که سه روز اول اصلا نمی تونستم بشینم فقط دراز کشیده بودم به صورتی که کمر و باسن و شکم باید پایین تز از سر و پا باشه
روز سه شنبه میتونستم بشینم و روز چهارشنبه تقریبا بدون کمک میتونستم از جام بلند بشم و راه برم ولی بازم بیشتر از چند دقیقه نمی تونستم سرپا وایسم
حتما یه هفته باید یه کمک داشته باشین
چیزای مقوی بخورین و سعی کنید دچار یبوست نشین
امروز شنبه است که امدم سرکار کارن نشستنی هست
روز دوشنبه باید برم درن ها رو بکشم و بخیه نافم رو بخیه های شکمم جذبی هست و زخم های لیپو هم خوب شده روز دوشنبه هم رفتم یه دوش سرپایی گرفتم
اگه سوالی بود در خدمتم