2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل ابدو و لیپو

| مشاهده متن کامل بحث + 210744 بازدید | 602 پست
سلام عزیز مبارکت باشه اندام جدید منم دوماه دیگه عمل دارم ابدو و لیپو شکم و پشت و پهلو شما چربی احشا ...

کسی چیزی میدونه راجب این موضوع؟

کسی هست که باوجودچربی احشایی عمل خوبی داشته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا حوصله ی سوزشش رو ندارم شما ترمیم کننده چی میزنی؟ و اینکه زیر گن چطور میزنی که به گن نماله؟

عزیزم باید روزی دوبار بزنی .من کنتراتوبکس 20 میل خریدم میزنم .بعد دکترم گفت بیست دقیقه میزاری جذب شد بعد گنتو میبندی .بعد هرروز هم شکممو با روغن زیتون چرب میکنم و یه خورده ماساژ میدم .خیلی حس خوبی بهم میده .هفته ای یک بار هم میرم پیش یه خانمی شکممو اروم ماساژ میده بیست دقیقه برای خون رسانی بیشتر و کم شدن ورمم 

من اصلا حوصله ی سوزشش رو ندارم شما ترمیم کننده چی میزنی؟ و اینکه زیر گن چطور میزنی که به گن نماله؟

اسکار استاتیک هم پماد خیلی خوبیه این دوتا رو دکتر من معرفی کرده قیمت این خیلی بالاس .البته 60میله .شاید اگر میلش کمتر باشه قیمتش کمتر شه .اگر برات مقدورقبل هر پماد زدن شکمتو بشور .اگرم نه روزی یک بار با اب ولرم بشور حالت و خوب میکنه .بعد پماد بزن .تا شش ماه هم باید پماد بزنی اگر پوست خوبی داشته باشی خب چه بهتر اگه نه ازالان شروع کن لیزر هر چه زودتر بهتر .

سلام عزیز مبارکت باشه اندام جدید منم دوماه دیگه عمل دارم ابدو و لیپو شکم و پشت و پهلو شما چربی احشا ...

سلام ممنونم نه به من چیزی نگفتن البته من کلا لاغر بودم یعنی وقتی میرفتم واسه تعویض پانسمان دکتره میگفت تو چیتو عمل کردی مچ دستم انقدر لاغره که باورت نمیشه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
منم شکمم خیلی گندش نسب ب هیکلم🥲🥲🥲 لصن سفته سه لایه رو هم افتاده🥲🥲 نمیدونم چطور آبش کنم کلا ۶۷ ...

منم دقیقا مشکلم همین بود

خب چه فایده عزیزم 6ماه دیگه دوباره ادم چاق میشه مگر اینکه ورزش حرفه ای انجام بده

من ورزش کردم نه ررزِیم سفت و سخت الان یکساله برنگشته

اشتباهه توروخدا انجام ندید من ترنسفر هم انجام دادم  از درد پیر میشید

من ترانسفر نداشتم ولی خدایش سخت نبود اونطور که میگفتن

من ۷۹کیلوام میخام برم عمل ی باز سزارین شدم قبلا همش از دردش میترسم

مثل درد سزارین هست البته وزن شما بالاست شاید سخت تر باشه با دکترت مشورت کن