2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل ابدو و لیپو

| مشاهده متن کامل بحث + 210959 بازدید | 602 پست

اسی من بعد سزارینم قسمت بالای نافم خیلی عقب نرفته  رو مخمه یکم شکم دارم وزنم ۶۹کیلو قدم ۱۶۵ ولی بعد سزارین خیلی زجر کشیدم خونوادم راضی نیستن برم عمل یعنی درد این خیلی زیاده؟جای برش داره؟ 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه راضی بودی و تهرانی میشه اسم دکترت رو به منم بگی؟

بله تهران هستم دکترم جراح عمومی هست دکتر کتایون هاشم کلینک شقایق یوسف اباد عمل شدم مطبش هم توی کلینیک نسیم قیطیه هست

تو اینستا اترس بیوتی رو سرچ کنی پیجشون رو میاره البته دکتر های زیادی دارن که من ایشون رو انتخاب کردم چون خانم بودن

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
اسی من بعد سزارینم قسمت بالای نافم خیلی عقب نرفته  رو مخمه یکم شکم دارم وزنم ۶۹کیلو قدم ۱۶۵ ولی ...

بله جای برش داره دوبرابر سزارین به من گفتن دردش مثل سزارین هست ولی خیلی بیشتر بود من سزارین خیلی راحتی داشتم و بلافاصله از جام بلند شدم 

شوهرم میگه این عملت پدر مارو دراورد با اینکه کلا خوش مریض هستم یعنی ناز و غر الکی ندارم

بله جای برش داره دوبرابر سزارین به من گفتن دردش مثل سزارین هست ولی خیلی بیشتر بود من سزارین خیلی راح ...

ای بابا مامیریم هیکل درس کنیم جای برشو چه کنیم من سزارینم اصلن جاش معلوم نیس اینقد تمیزه ولی بد مریضم میوفتمم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
بله تهران هستم دکترم جراح عمومی هست دکتر کتایون هاشم کلینک شقایق یوسف اباد عمل شدم مطبش هم توی کلینی ...

منم دوست دارم خانم باشه چون خجالتی هستم دچار استرس میشم بدنم می‌ریزه بیرون😔

ای بابا مامیریم هیکل درس کنیم جای برشو چه کنیم من سزارینم اصلن جاش معلوم نیس اینقد تمیزه ولی بد مریض ...

میگن با دارو کم رنگ میشه بعدم میره زیر لباس زیر 

تو اتاق عمل من دو تا خانم دو تا اقای جوان دستیار بوذن دکتر بیهوشی یه پیرمرد بود و دکتر جراح یه خانم 

تا موقعی که بهوش بودم اینا رو دیدم مسول حمل ونقل هم که اقا بود ولی اون موقع لباس و ملافه روم بود

منتهی خواهرشوم پیشم بود کل زندگیمو دید دیگه

عزیزم‌شکمتو میدن بالا رو پاهاتو جای خصوصیتو ملافه میکشن  

مرسی عزیزم دعا من برام بتونم عمل کنم خسته شدم

انشالا بدون عمل بتونی به خواستت برسی