2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل ابدو و لیپو

| مشاهده متن کامل بحث + 210899 بازدید | 602 پست
هنوز کامل نمی تونم صاف بشم ولی خیلی خوب شده هنوز هم درن دارم و زخم ها خوب نشده ولی کامل صاف شدم

خداروشکر..مبارک باشه

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی که خوندی ولی با اینکه هنوز صاف نشم نتیجه فوق العاده است

به باسنتم چربی تزریق کردن ؟

یعنی از پلنگای اینستا شدی 😍

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
الان شما عمل لابیا رو انجام دادین یا پیکر تراشی؟  یا هردو

لابیا تا اونجایی که من اطلاع دارمیه چیز دیگه است من همون پیکر تراشی یا تامی تاک رو انجام دادم برداشتن چربی اضافه و کشیدن پوست

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
به باسنتم چربی تزریق کردن ؟ یعنی از پلنگای اینستا شدی 😍

نه چربیم زیاد نبود و اینکه باسنم خوب بود دوست نداشتم خیلی بزرگ بشه وقتی پهلو و شکم نداشته باشی باسن خودشو نشون میده دکتر هم گفت خوب شدی روزی 30 تا اسکات بزنی باسنت فرم میگیره

اخه شصت کیلو زیاده ؟؟ چرا من‌با قد ۱۵۴ و وزن ۵۲ بهم میگن لاغری در به در دنبال اینم بشم ۶۰🙄

بستگی به پخش چربی داره کم رفته بودم درمانگاه امپول بزنم زنه میگفت تو اصلا دست و پات لاغره چی رو ابدو کردی ولی خیلی شکم بدی داشتم

نه چربیم زیاد نبود و اینکه باسنم خوب بود دوست نداشتم خیلی بزرگ بشه وقتی پهلو و شکم نداشته باشی باسن ...

اهان مبارکه عشقم وقتی کامل خب شدی عکس اندامتو بزار منم تگ کن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
عمل چی هس اینی ک گفتی یعنی وزنت و کم کردی ؟ 

عمل پیکر تراشی سرچ کنید براتون عکس هاش رو میاره 

ولی هنوز وزن نکردم همون0 6 هستم بدون شکم و پهلو