2777
2789
عنوان

خاله شوهر 😐

691 بازدید | 22 پست

من با خاله شوهرم حدود 20 مهر بود که داشتم حرف میزدم که خواهر شوهرم فلانی پسر خاله شو برا ازدواج نمیخاد که تهش رسید به اینجا که تو شوهر تو رو هوا قاپیدی 😏حالا جمعه یه جا دعوتم که اونم هست باید چیکار کنم میدونم باد کرده و. به حساب میخاد محل نده من چه رفتاری‌ بکنم مثلا جدا بشینم سلا نکنم محل ندم خوبه 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

درست متوجه نشدم چی گفتی؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست متوجه نشدم چی گفتی؟

یه بحث‌های شد تو صورتم گفت تو شوهر تو قاپیدی نکبت خانوم بعدم زنگ زد خواهر شوهرم پشت سر بی ادبی کرد من چیکار کنم باهاش البته که منم گفتم به احترام مادر شوهرم چیزی نمیگم وگر نه میشستمش حالا عرضه تین کارا رو ندارما ولی ظاهرا شنیده و حالش جا اومده 😁

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
متوجه نشدم ولی اگه چیزی گفته ناراحت شدی سلام بده تو جمع وجه خوبی نداره احوال پرسی نکنی ولی دیگه صح ...

اگه محل نداد که سنگ رو یخ میشم 

دیگه بیشعوری خودشو میرسونه بذار توی جمع تو بده نباشی

باشه ممنون 

سلام بده ولی نه با لبخند احوال پرسیم نکن باهاشم حرف نزن

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
وقتی تو جمع دیدیش نگاش کن اگه نگات کرد سری براش تکون بده.اگه نگات نکرد ازکنارش رد شو برو جایی دورترا ...

خخ نظرم اينه جمعی سلام کنم با جاریمم بریم تو که یکی یکی نخواد سلام کنم😁😁😁

سلام بده ولی نه با لبخند احوال پرسیم نکن باهاشم حرف نزن

اینم خوبه

یه بحث‌های شد تو صورتم گفت تو شوهر تو قاپیدی نکبت خانوم بعدم زنگ زد خواهر شوهرم پشت سر بی ادبی کرد م ...

من بودم میگفتم به گوشم رسیده تو فامیل چقدر کشته مرده داشته و دخترای فامیل هلاکش بودن، ولی خب فلانی جان عاشق من شد و منو قاپید. آخیییی خاله جان نمیدونی چقدر تلاش کرد واسه به دست اوردنم. منو یاد روزای خوبمون انداختین😊😊😊😊

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من بودم میگفتم به گوشم رسیده تو فامیل چقدر کشته مرده داشته و دخترای فامیل هلاکش بودن، ولی خب فلانی ج ...

کشته مردش کجا بود😂😂 شوخی چون گفتم شوهرم خونه و ماشین و صفا داشت بعدم من تو نگاه اول به دلم نشست ولی فلانی اينا رو داره تازه خواهر شوهرمم نمیخادش که گفتن تو رو هوا قاپیدیش😏