2777
2789

من حدود ۴ سال قراره هم درس بخونم هم کار کنم از صبح تا ظهر 

دوست ندارم زندگیم فقط همین باشه میخوام یه کلاس مهارتی چیزی برم

خودم قبلا شنارو کامل رفتم ولی عالی نیستم و خیلی دوست دارم ادامه بدم و حتی مربی بشم.

کلاس دیگه تاحالا نرفتم.

خیاطی هم تاحالا دستم به چرخ نوم نخورده خییییلیم خوشگله بعضی وقتا دلم قیلی ویلی میره از بس دکمه و چیز میز داره روش. ولی هیچی بلد نیستم

به نظرتون چه کلاسی برم خوبه؟

و اینکه ترجیحم اینه نهایت دو روز در هفته باشه این کلاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستو خوب بخونکلاس زبان فقط میتونم بهت پیشنهاد کنم بری چون به دردت میخوره

زبان خوبه ولی همینطوریش درس دارم به نظرت سنگین نمیشه؟

دلم یه چیز نشاط بخش میخواد:(((

زبان وقت دارم بعدا بخونم 

زبان خوبه ولی همینطوریش درس دارم به نظرت سنگین نمیشه؟دلم یه چیز نشاط بخش میخواد:(((زبان وقت دارم بعد ...

بنظر من نه

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

اگه ترم اول دانشگاهته فعلا دست نگه دار

دانشگاه یهو درسا سخت میشه روال عوض میشه

همه چی سنگین میشه. از اول اگع شل بگیری تا اخر لنگ میزنی 

حداقل یکی دو ترم سعی کن روال برات عادی شه عادت کنی، بعد

وگرنه ضربه میخوری ها

زبان خوبه ولی همینطوریش درس دارم به نظرت سنگین نمیشه؟دلم یه چیز نشاط بخش میخواد:(((زبان وقت دارم بعد ...

اشتباه میکنی

همینجوریش دانشگاه و سرکار بری دیگه حال نداری هیچ جا بری اصلا

زبانم برا اینده رشته ات میگم

ارشد به دردت میخوره و شاید مهاجرت کردی

اتفاقا بقیه چیزا رو بعدا فرصت داری انجام بدی برا ریلکس کردن

ولی خب اگه خیلی دوس داری شنا برو

اگه ترم اول دانشگاهته فعلا دست نگه داردانشگاه یهو درسا سخت میشه روال عوض میشههمه چی سنگین میشه. از ا ...

مقطع جدید درسمه 

قبلا دانشگاه رفتم تموم کردم

واسه همین دوست ندارم مثل قبل تک بعدی باشم🥲

مقطع جدید درسمه قبلا دانشگاه رفتم تموم کردمواسه همین دوست ندارم مثل قبل تک بعدی باشم🥲

اها فکرکردم تازه کنکور دادی

اگه ترم اول دانشگاهته فعلا دست نگه داردانشگاه یهو درسا سخت میشه روال عوض میشههمه چی سنگین میشه. از ا ...

ولی خب به قول تو اولش همه چی گنگه ولی خب من برای ادامه شرایط نیاااز به یه نیروی محرکه دارم.

اینهمه سال درس خوندن یکمی خسته ام کرده

اشتباه میکنیهمینجوریش دانشگاه و سرکار بری دیگه حال نداری هیچ جا بری اصلازبانم برا اینده رشته ات میگم ...

من ارشد نیستم

تخصص قبول شدم و خب پلن مهاجرت هم کلا کنسله.

زبانم بد نیست در حد متوجه شدن میفهمم ولی صحبت نه خب.

خیلی دوست دارما ولی بذارم یوقت که هیچ درسی ندارم مثلا زمان طرحم خیلی بهتره برام.

ولی خب به قول تو اولش همه چی گنگه ولی خب من برای ادامه شرایط نیاااز به یه نیروی محرکه دارم.اینهمه سا ...

پس اگه اینجوریه یه کلاسی برو که خیلی نیاز به فکر نداشته باشه بیشتر استراحت و ارامش باشه

که همون شنا بهتره، خیاطی خیلی تعصاب و حوصله میخواد. طولانی مدت کمرت درد میگیره چشمات میسوزه 

دیگه استخرهای شهرتونو توی نت پیدا کن و بذو اونجا بپرس کی کلاس برگزار میشه و ثبت نام کن. 

نه عزیزمولی با اینحال حرفتم درسته چون مقطع جدید برام یکمی گنگه ولی واقعا نیاز دارم یه چیزی که روحیه‌ ...

شنا و ورزش عالیه. پیاده‌روی صبحای زود که هوا خنکه برای تقویت روحیه خیلی خوبه معرکس. کلا زندگیت زیرو رو میشخ. انگیزه میگیری امید میگیری.