پارسال دست شوهرم رو شد ک با دختری دوست بوده و ازش ی مبلغی قرض کرده و انگار دیگ جوابش رو نمیده شوهر من و اون پیگیر پولش میشه ک شماره برادر شوهرم پیدا میکنه و زنگ میزنه برای پولش در این حین این تماسا اینا باهم دوست شدن حالا برادرشوهرم میگ من میخام باهاش ازدواج کنم اینایی ک خیلی ادعای غیرت دارن .من میدونم این بیاد باز تو خانواده شوهر من وسوسه میشه بنظر تون واکنش من چی باشه و چی بگم مادرشوهرمم راضی همشون هم میدونن این با شوهر من بوده
بچه ها درسته طرف باید خودش سالم باشه و متعهد و تا خودش نخواد نمی تونه کسی از راه به درش کنه ولی اینو نمی تونید مطلق به کار ببرید وقتی زمینه مهیا باشه احتمالش هست که آدم گول بخوره داریم از آدم حرف می زنیم نه از کسی که قدیسه و پاکه همه ی ما امکان خطا رو داریم
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
والا اخه یعنی چی یه نظرای میدن به عقلشون شکمیکنی چن وقت قبلم یه دختر ۱۶/۱۷ساله برا قهر اسی گف نامه عاشقونه بنویس بگو میخامخودمو بکشم!
امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی 🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی مشهدی اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست و برای همه ناشناسم.. 😊 من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفتمتن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوبترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمیتوانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡
اتفاقا باید بگه شما اینارو درک نمیکنی من دیدم تو خانواده ها با چشم خودم باید بره فقط و ...
منم دقیقاً حس کردم نباید بگه من می ترسم
نباید ضعف و درموندگی نشون بده
قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه