2777
2789
عنوان

برادرشوهرم میخاد بره خواستگاری دختری ک با شوهرم دوست بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط توی این قسمتش موندم که شوهرت از طرف پول گرفته پس هم نداده 😳😳والا اگه ایشون ناپاکه شوهرتون صد پله بدتره هم خاین هم کلاهبرداره 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

خوب نیست تو چیزی بگی اونوقت بده میشی این وسط .ولی اخه برادرشوهرت خودش باید فکر بکنه کسی که قبلا با برادرت دوست بوده اخه براتو زن میشه

میدونستی قیمت قلب سالم پنج میلیارد تومنه..؟ اگه کسی مجانی سپرد دستت قدرشو بدون
خیلی بده  دوباره هواییش میکنه  بشین با برادر شوهرت حرف بزن  ببین اون چی میگه  ...

این هواییش نکنه یکی دیگه میکنه اسی مگ میتونه دور شوهرش حصار بکشه؟ شوهرش باید ادم باشه

مشکل از همسر شماست ،این دختر نه یکی دیگه 😑

بهترین راه اینه که با پدر یا مادر همسرت حرف بزنی وبگی ترس ونگرانی من از این موضوعه 

منم جای دخترتون درکم کنید ،نمیخام زندگی ما وبرادر همسرم بهم بخوره 

اگه هیچ جوره نشد بعد ازدواج شون تا حد امکان ارتباط رو کم کن

اینجور که معلومه تصمیشون رو گرفتن و مخالفت وصرار زیادشما فقط باعث میشه که بشی آدم حسوده وادم بده داستان 

دقیقا این موردو در واقعیت دیدم..الانم بچه دارن ..هردو جاری هم ۲۴ ساعته خونه مادرشوهرشونن ..انگار نه انگار..من برگام سر همون قضیه ریخت

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

تو نمیتونی  در مورد برادرشوهرت تصمیم بگیری اما در مورد زندگی خودت میتونی به شوهرت بگی که بخاطر گندی که زده بایستی در صورت ازدواجشون قطع رابطه کنه

و خدایی که بشدت کافیست... 

اول بدون پس هرکس میگه غیرتی هستن واینا حرفشون الکیه،مثل همین خانواده شوهرت

اما خودتو قوی نشون بده,حرفش رو جلو شوهرت نزن اما دیگه رفت وامدت رو کم کن 

بعداً هم غیر مستقیم هی بگو دختره زشته و ب دل نمیشینه ،.....تا از چشم شوهرت بیافته 

ببین من جای تو نیستم که کاملا درکت کنم ولی میدونم خودم به شخصه بی پولی و بد اخلاقی و کج خلقی شوهرمو شاید بتونم تحمل کنم حداقل الان بخاطر بچم... ولی اگه بفهمم با دختری یا زنی به هررررر قصدی رو هم ریخته یک ثانیه هم تو ترک کردنش و طلاق گرفتنم صبر نخواهم کرد حتی اگه قرار باشه بعدش تو خیابون زندگی کنم

😂😂😂چ با شخصیت

ارزش بحث هم نداری😞

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
نباید بگه می ترسم نباید ضعف نشون بده

اتفاقا باید بگه 

شما اینارو درک نمیکنی من دیدم تو خانواده ها با چشم خودم 

باید بره فقط و فقط با برادر شوهرش حرف بزنه

و این قضیه رو با بزرگتر حل کنه 

نظرم اینه به باباش بگههه بابای خودش نه بابای شوهرش