2777
2789
عنوان

برادرشوهرم میخاد بره خواستگاری دختری ک با شوهرم دوست بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این هواییش نکنه یکی دیگه میکنه اسی مگ میتونه دور شوهرش حصار بکشه؟ شوهرش باید ادم باشه

ببخشیدا ولی کسی که اینکاره باشه رو نمیشه درستش کرد 

من نمیدونم چرا ادمای اینجوری میان زن میگیرن 

مجرد باش خوشگذرونی کن 

چون حرفی واسه گفتن نداری لابد خودتم میدونی چقدر با شخصیتی😜😂

برو رلت رو ببین با کیا میگرده بچه رو چه به نی نی سایت

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
چی میگی تو ...موقعی ک من زنش بودم باهم رابطه داشتن

الان به شوهرت اعتماد داری؟اشتباهش رو پذیرفت؟از دلت در آورد؟بخشیدیش؟اگر جوابت آره هستش پس نگران چیزی نباش،ایشالا که تمام حال های خوب و اتفاقات قشنگ بیاد برای تو،خدا به دل بزرگ نگاه میکنه و بهترینارو برات رقم میزنه،دنیای بدی شده،سعی کن بیشتر به فکر خودت باشی،هرکاری از دستت برمیاد برای زندگیت بکن،که روزی نیاد بگی کاش این کارو میکردم یا نمیکردم،برای خودت زندگی کن،تو هر تصمیمی که بگیری من بهت حق میدم☘🍃تنت سالم و لبات خندون آبجی🎄💕ایشالا همه چی درست میشه

❤💃🏻💓🍃خداجونم دوستت دارم🌸💕
عزیزم من ۱۷ سالمه ولی عقلم خیلی کامله  درکت میکنم  باید یکاری کنی وگرن شوهرتو از راه به ...

چطور همچین چیزی ممکنه؟؟؟؟ 

عزیزم دختر ۱۷ ساله اندازه همون سنش می‌فهمه 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
حالا اینا به کنار استارتر میگه پول شوهرمو برداشته ودیگه جوابشو نداده یعنی کارش تیغ زدن اینو اون بوده

اره میگم دو طرف خوب نبودن و تقصیرکار

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

ببخشیدا ولی کسی که اینکاره باشه رو نمیشه درستش کرد  من نمیدونم چرا ادمای اینجوری میان زن میگیر ...

وقتی درس نمیشه براچی اسی توی زندگی باهاش موند و الان انتظار داره اون دختره پاشو جمع کنه؟ خیلی ادم باید بی فکز باشه ک توی زندگی با اینجور ادما بمونه 

پس انتظارم نداشته باشه ک بعدا اون دختره زن بردارشوهرش شد براش دردساز نشه چون هنوز شوهرشم نتونسته جمع کنه 

یعنی دختر هم کرم نداشته و دختر پاکیه؟؟؟

چرا نداشته دختری که با مرد متاهل رابطه داره اصلا انسان نیست(البته اگه شوهر اسی از اول بهش گفته باشه که متاهله) ولی شخصی که به استارتر نزدیکه و رفتاراش توی زندگیش تاثیر مستقیم داره همسرشه ما نمیتونیم تمام دخترارو بپاییم که مبادا به همسرمون نزدیک نشن یعنی من به شخصه از دختر مردم توقعی ندارم فقط از همسرم توقع دارم حواسش به زندگیمون باشه

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم