2777
2789
عنوان

برادرشوهرم میخاد بره خواستگاری دختری ک با شوهرم دوست بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 125 پست

وقتی پدر مادرش مشکلی ندارن یعنی زندگیشون ریشه مشکل داره 

چطور می دونه با کسی باشه که با داداشش بوده و...؟

🙅قشنگ تا می تونی تلاش کن یه حق و حقوقی بگیری 

و خودت رو سرکار 

اینا پشت آدم نیستن 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

ببین شما تو ازدواج برادر شوهرتون که نمیتونی دخالت کنی درضمن مشکل اصلی همسر شماست آدمی که سسته حالا این خانوم نه با یکی دیگه به شما خیانت میکنه 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب داشتن ک داشتن من الانو میگم دختره اگه شوهر تورو میخواست و قرار بود ک سمت شوهر تو بره و وسوسش کنه ...

چقدر رو مخی تو

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
[QUOTE=216037249]خب داشتن ک داشتن من الانو میگم دختره اگه شوهر تورو میخواست و قرار بود ک سمت شوهر تو ...

عزیزم من ۱۷ سالمه ولی عقلم خیلی کامله 

درکت میکنم 

باید یکاری کنی وگرن شوهرتو از راه به در میکنه 

حس میکنم فامیل همون دختری چ دفاعی میکنی ازش🤣

من از دختره دفاع نکردم عزیزم میگم اسی اگ بخواد با این روند پیش بره اول از همه خودشو نابود میکنه

چون ادمی ک خیانت میکنه هیچ وقت امامزاده نمیشه

این دختر هم نباشه بقیه دخترا چی؟ 

اسی باید شوهرشو اوکی کنه ن این ک از اومدن ی دختر دیگ ترس دلشته باشه اینجوز آدما زیادن 

[QUOTE=216037249]خب داشتن ک داشتن من الانو میگم دختره اگه شوهر تورو میخواست و قرار بود ک سمت شوهر تو ...

اینجا فقط میان فاز روشن فکری بر میدارن برا بقیه 

خودش بود همه رو جر میداد 

ولش کن 

نزار این جوری بشه 

احساس میکنم مادر شوهرت داره با تو لج میکنه 

مشکل دارین ‌با هم ؟ 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️

برا من نزدیک بود همچین موردی پیش بیاد

البته داداشه خبر نداشت ک من با اون یکی بودم

اومد پیشنهاد داد بهم

فراااار کردم فررررررار

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

سلام،بذار بقیه هرکاری میخان بکنن،تو با شوهرت منطقی و آروم صحبت کن و بگو بهتره رفت و آمد نکنیم و سرمون گرم زندگی خودمون باشه،خونسردی خودت رو حفظ کن،صبور باش،توکل کن به خدا،همه چی درست میشه،خدا همه چیو میبینه،بسپر به خدا همه چیو،با شوهرت خوب و مهربون باش،زندگیت رو بخاطر آدمای دیگه خراب نکنیا،من میدونم که همه چی آروم میشه،بذار زمان بگذره،اونام میفهمن کارشون بد بوده،یعنی به ضرر خودشون تموم میشه،تو زندگی خودت رو داری،اتفاقی برای تو و همسرت و زندگیتون نخواهد افتاد...هرچقدر عادی تر رفتار کنی برای خودت و زندگیت بهتره،نذار قبح قضیه بریزه...دربارش حرف نزن کلا،خودتو بزن به اون راه،ولی رابطتونو قطع کنید باهاشون،دعوا نه،فقط نرید اونجا،اگه پدر و مادرت همسرت خواستن بیان خونه ی شما😇

❤💃🏻💓🍃خداجونم دوستت دارم🌸💕
ببین شما تو ازدواج برادر شوهرتون که نمیتونی دخالت کنی درضمن مشکل اصلی همسر شماست آدمی که سسته حالا ا ...

یعنی دختر هم کرم نداشته و دختر پاکیه؟؟؟

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

خیلی بده  دوباره هواییش میکنه  بشین با برادر شوهرت حرف بزن  ببین اون چی میگه  ...

نباید بگه می ترسم نباید ضعف نشون بده

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

بهشون بگو که اگه این ازدواج سر بگیره دیگه کلا رابطمو باهاتون قطع میکنم 

به نفعتم هست اینکارو کنی وگرنه دو روز دیگه‌ نه جلوی شوهرتو میتونی بگیری نه اون دختره رو

فقط تو این سوالم که برادرشوهرت چجور راضی شده دختریو بگیره که با برادرش رابطه داشته و احتمالا خیلیای دیگه😕🤦‍♀️

عزیزم بهتره دست به کار بشی و بری حرف بزنی با خانکاده شوهرتون...بگو شما که در جریانید پسرتون ینی شوهرت با این دختره در ارتباط بوده من مخالف این ازدواجم و اگه قرار باشه این دختره بیاد به کل رابطمونو قطع میکنم دیگه خوددانی...بیکار نشین...اینا سم هستن تو زندگیا...اینا افکارشون مریضه..حتی بردار شوهرت چه بی غیرته