2777
2789

یلم ۷ ماهشه ۶ کیلو هرچیم نمیتونم بدم میگن حساسیت از نظر غذایی فرنیم ک لب نمیزنه چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ضد الرژیه  احساس میکنم بی خاصیت  شیرخشک معمولی هم شیرین تره هم چاق میکنه

شیر ما ک خوشمزگی و شیرینی نداره عزیزم ولی نی نی دوست داره 

دعا کنید محمد پولمونو بده بدهی هامون پاس شه.😔

فرنی های مختلف روامتحان کردی ؟

پسر منم فرنی نمیخورد سیب رنده کرده توش خورد 

بادوم ریختم توش حریره بادوم شد اونم خورد ولی خالی اصلا نمیخوره 

چون هنوز ۶ماهش تموم نشده نمیشه زیاد موز بدم ولی برا خوش طعم شدن فرنی یه کوچولو رنده میکنم میخوره 

ببین چی داره همونو بریز تو فرنی تا بخوره ..سویق ..سه شیره ..شیرخشک ..موز.سیب .کدو حلوایی ..خرما ..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اوایل خوب وزن میگرفت یهو اسهال شد کلا لاغر شد دهنشم برفک داره شیرم بخوبی نمیخوره همشم نیستاتین میریز ...

نه نریز اون بار زبونه بچه رو کار نگیر دکتر گفته نیستاتین بریزی؟ البته دکترام حالیشون نیس

دعا کنید محمد پولمونو بده بدهی هامون پاس شه.😔

اول به تغذيه خودت برس تا شیرت مقوی بشه 

بچه بیشتر با شیر وزن میگیره تا غذا مخصوصا زیر یک سال 

شیرتو بزار تا آخر بخوره چون سر شیر آبکی آخرش  چرب میشه 

این تجربه منه  هر وقت خوب شیر دادم بهتر وزن گرفته   ولی با غذا نه با اینکه خیلی به غذاش می‌رسیدم 

روزی ۳بار خودت گردو و بادوم و کنجدبخور تا شیرت چرب بشه ولی فرنی هایی هم ک بهت گفتم امتحان کن حتما میخوره 

پسر من با قاشق استیل اصلا لب ب غذا نمیزنه ..با قاشق چوبی بامبو امتحان کردم خورد ..شمام ببین قلق بچت چیه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
فرنی های مختلف روامتحان کردی ؟ پسر منم فرنی نمیخورد سیب رنده کرده توش خورد  بادوم ریختم توش ح ...

سیب اشکال نداره رنده کنم تو فرنی اخه ی دفه رنده کردم خالی دادم مریض شد درجا ۶ ماهش بود

میشه طرز تهیه فرنی رو بگی خدا خیرت بده