2777
2789

اره خیلی سخته براشون در اینده

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم تک فرزند نیستم ولی دوس داشتم تک فرزند باشم اون موقع همه ی احساسات و علاقه و مادر و پدر فقط واسه یکیه توجهه بیشتری به بچه میشه هزینه بیشتری میکنن

البته تک فرزندی بعضی موقع ها هم باعث میشه بچه لوس بار بیاد 

سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنن 

من پسرم هیجده سالشه و هر از گاهی بغلم میکنه و میبوسه منو و میگه مامان خداروشکر ک بخاطر دل خودتون بچه دیگه نیاوردی...اصلا احساس تنهایی نمیکنه..البته با داییش و پسر و دخترخاله هاش خیلی مچ هست...تفریحات و سرگرمیاشم با خودمون..خداروشکر همه جوره راضیم

خیلی با بقیه بچه ها فرق دارن  تو کلاسمون قشنگ میتونیم تک بچه هارو تشخیص بدیم خیلی یه جوری ان

نظرلطفتهچجورین شاخ دار؟

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین

من پسرم یازده سالشه فعلا که همه چیز خوب و عالی هست خودش هم هیچ شکایتی نداره،دلیلی نمی‌بینم آرامش زندگیمون رو با آوردن یک بچه دیگه بهم بزنم

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری