الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره عزیزم نگران نباش..باورکن تعریف نمیکنم...ولی هرچی نیاز داره میگیریم براش...محدودیت دانشگاه...هزینه..شهریه..قیم اموال مثل لپتاب و پی اس فور و گوشی و این چیزها نداره و جالبه هم سن و سالاش هم مدام بهش میگه خوشبحالت ک خواهر یابرادر نداری
ببین عزیزمن خودم پنج تا خواهر برادر دارم ولی عملا تنهام نمیخوام بچمم درد بی محلی و بدجنسی رو تجربه ...
بله من درکتون میکنم ولی یه خواهر برادر خوبه واقعا اگ تربیت ب درستی انجام بشه و بچه ها باهم دوست باشن خیلی خوبه براشون ولی شما میتونید با گذاشتن کلاس های مختلف مهارت های برقراری ارتباط رو تو فرزندتون تقویت کنید
تک فرزندی چیز جالبی نیست. بعضیا ممکن علاقه زیاد به تنهایی داشته باشن براشون مهم نباشه. ولی در کل انسان علاقه و تمایلش به جمعیت هست. چقدر بهتره که این نیاز و حس از طریق اعضای خانواده یعتی خواهر و برادر رفع بشه تا افراد گذرا مثل اقوام و دوستان و ...
معمولا تک فرزندها مخصوصا اونایی که در رفاه بزرگ شدن از بس همیشه همه چیز طبق میلشون بوده و هرچی خواستن براشون فراهم بوده بعد هم که وارد جامعه و زندگی مشترک میشن از دوست و همکار و همسایه و همسر هم تحمل نه شنیدن ندارند. در مقابله با مشکلات و پستی بلندی کار و زندگی توان جنگندگی کمتری دارند چون همیشه پدرمادر پشتشون بودن و نذاشتن آب تو دلشون تکون بخوره.