2777
2789
عنوان

دارم جدامیشم اما شوهرم هیچی نداره مهریمو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4253 بازدید | 104 پست
اخه قانون چطوری میده وقتی هیچ نداره؟؟ تو جرا جدا میشی عزیزم؟بچه هم داری؟؟

بخاطر خیانت و کتک کاری و زندونی کردن منو بچه ها اره دوتا دارم 9 ساله و 6 ساله .از خونه بیرونمون کرد با تن کبود

اسی پدرشوهرت زندس؟

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخراج چرا؟ فک کنم کارت سخت بشه اگه سر کارم‌نباشه خودشو قائم کنه 

خب با زنه گرفتنش به ۴نوع مواد اعتیاد داره چن تا پرونده سنگین داره اخراجیش اومده

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
دادخواست اعسار چیه؟وامو میدن که مهریه منو بده؟؟؟

دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به برای محکومین مالی هست(چه مهریه چه مابقی دیون) که تمکن مالی کافی برای پرداخت یک جای محکومُ به رو ندارن 

بله وام رو میدن که مهریه شما رو بده ایشون 

البته اگر شروط لازم برای دریافت وام رو داشته باشه 

به هرکسی تعلق نمیگیره

✨🤍...Be what you are

پس توام جدا نشو بزار خرج کنه تا کونش پاره بشه 😆 خودتم برو دوست پیدا کن 😜 هیچ گناهی هم نداره اگه ...

من خیلی وقته خونه مامانمم تصمیمم برا جدایی هم جدیه فقط نمیخوام از مهریم بگذرم

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
همین که داره اخراج میشه و سوسابقه داره و دیگه نمیتونه راحت بره سر کار جای شکر داره و چوب خداست  ...

خب عوضش از حقوق مرده به زنش میرسه

منم خداخدا میکردم اخراج نشه بتونم حداقل از حقوقش مهریمو هرچند کم بگیرم اونم که نشد

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
سلام یه سوال شوهرم رفته عدم تمکین زده دادگاه داریم درخواست مشاوره داده ایشون منو از خونه بیرون کرده ...

نامه پزشکی قانونی برای ضرب و شتم در چه حد هست؟شکستگی،کبودی،و...؟؟؟

اگر نامه های پزشکی قانونی مبنی بر ضرب و جرح شما توسط همسرتون به حدی باشه که قاضی تشخیص بده ادامه زندگی باعث عسر و حرج شما میشه رای الزام به تمکین نخواهد داد و در عوض همسرتون موظف به پرداخت نفقه و تهیه مسکن علیحده میشن 

اگر نه جزئی هست و در حد چندتا کبودی قطعا رای به الزام به تمکین شما صادر میشه 

دفاعیات شما در دادگاه میتونه شامل ارائه نامه های پزشکی قانونی، بیان عدم حسن رفتار همسرتون،اقدام به ضرب و شتم شما 

(و احیانا موارد دیگه ای هست که ممکنه بین شما وجود داشته باشه اما اطلاعاتی ازشون به بنده ندادید مثل مثلا اعتیاد همسرتون،ترک انفاق،توهین و ....)

✨🤍...Be what you are

به نفع مردها شد و به ضرر ما زنها. 

به خدا شوهرم طلا به اسم من داداشم وام داد ۳۰ میلیون طلا داره بهم گفت بفروشی میفرستمت پزشک فانونی از اونور پول نمبداد بهم ۴ ماه خونه بابام بودم وسایل خونه فروختم خرج بچم کنم کرونا گرفتم یهو صوهر شد برام ۱۳۰۰ خرجم کرد از من ۱۷۰۰ پول وسایلمو گرفت الانم ۳۵۰ بهش بدهکارم باز الان میگه پنج میلیون بده جهیزیم بزار تخت و کمد بچرو ببر فقط با لباسات میز نخارخوری همین تا طلاقت بدم وگرنه بصبن یکی صیغه میکنم بعد چند دوز پیص کا دوم پیدا کردم با من از سال ۹۷ تا الان ۷ بارم نبود میگم این چیه میگه واسه خیلی وقت پیشه میگم منو تو باهم نیستیم میگه واسه خودم گرفتم تازه اومد خونه فوحشمم داد زد در شکسته.تا میگی بزو زنتو بگیر میگه گوه بخورم تو چه پخی بودی یکی دیگه بگیرم همش تو نت و ابنستا فیلم مستهجن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
یعنی میتونه وام بگیره مهریه منو بده!گگ

بله،اما طبق قوانین و مصوبات و شرایط خاص ستاد دیه 

مثلا

باید بتونه معسر بودنش رو اثبات بکنه

میتونه بره زندان و از داخل زندان دادخواست اعسار کامل محکوم به رو مطرح کنه 

سریعا رسیدگی میشه و وام پرداخت میشه و ازاد میشه مهریه شما هم پرداخت میشه 

در غیر این صورت شرایط دریافت وام چندان راحت هم نیست

✨🤍...Be what you are