2777
2789
عنوان

دارم جدامیشم اما شوهرم هیچی نداره مهریمو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4274 بازدید | 104 پست
به هیچ عنوان هم بچه رو قبول نکن  میدونم سخته اما با بچه سخت تره اونم بره پی خوشی خودش و تازه ه ...

اخه جایی نداره بچه رو نگهداره مامان باباش که کلا ولش کردن خودش معلوم نیس با اون زنه کجا زندگی میکنه هم زنه معتاده هم خودش موادفروشم هستن اخه من چجوری بچمو که باخون دلم بزرگ کردم این چن سال بدم دست اونا بلایی سربچم‌بیارن 

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یه سوال شوهرم رفته عدم تمکین زده دادگاه داریم درخواست مشاوره داده ایشون منو از خونه بیرون کرده ...

اصولا باید شاهد داشته باشی یه دوربین کلید داری برو خونت بزار دختر خالم منصی قاضی یه زنه با این روش مهریصو گرفت شوهرت می خواد بگه دوستت دا ه تو رفتی که مهریه نده دوربین بزار بعد وسایل الکی برو خونت وقتی شوهرت بود بهصم‌پیام بده بگو دادم‌میام خ نه اگه گفت نیا و...اسکرین بگیر و کپی رنگی بگیر ازشون دوربین صاخدت باشه کخ راه نمیده بری خونه روز بعدش برو فیلم بده اونجا نگاه کنن دهنش بسته بشه‌.مشاتره رفتی بگو دوستش داره راه نمبده طلاق نمیدن انقدر بگو زندگیمو دوستدادم تا دو طرف راضی نباشن حکم نمیدن بعد مجبور میشه بهت وعده یه چیز بده حضوری برو صحبت کن بگو انقدر می خوام یا به قاضی بگو منو نمی خواد مهرمو بده می خوام پناهی ندارم 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
نظامی مگه میشه هیچی نداشته باشه و بعدشم مگه الکیه بخاطر یه چیز مسخره بندازنش بیرون مگه دولتی این خال ...

بازن متاهل تو یه خونه گرفتنش به ۴نوع مواد اعتیاد داره خیلی وقت بود سرکارش نمیرفت از قبل چن تا پرونده سنگین داشت اینا برا اخراجیش کافی نیس ؟؟

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
دیگه وقتی شوهرت چیزی نداره چیکار میتونی بکنی  انشااله خدا خودش کمکت کنه با یه وکیل مشورت کن

وکیل گرفتم اما وکیلم میگه الان که حقوقی نداره پس چیزی بهت نمیرسه

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
بخاطر خیانت و کتک کاری و زندونی کردن منو بچه ها اره دوتا دارم 9 ساله و 6 ساله .از خونه بیرونمون کرد ...

خدا به زمین گرم بزنتشون این بیشرفارو خدا به دادمون برسه

شوهرتو چیزی داره که بخوای توقیفشون کنی و مهریتو بگیری؟؟

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به برای محکومین مالی هست(چه مهریه چه مابقی دیون) که تمکن مالی کافی بر ...

عزیزم درخواست میدم میشه قبول کنی به راهنماییتون لازم دارم

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به برای محکومین مالی هست(چه مهریه چه مابقی دیون) که تمکن مالی کافی بر ...

عزیزم شما اطلاعی هم راجب دادگاه تجدید نظر شیراز دارید ؟

「 تهی پای رفتن بِه از کفشِ تنگˇˇ🌻🌿 」