شوهرم بهم خیانت کرده با یه زن گرفتنش معلوم شد اعتیادم داره که منه احمق نمیدونستم الان دارم با یه بچه۴ساله جدامیشم خونه بابامم حالا مشکل اینجاس که شوهرم هیچی نداره مهریمو بده خودشم نظامی بود که دارن اخراجش میکنن یعنی حقوقی هم نداره که بخوان ازحقوقش مهریمو بدن منم گفتم از مهریم نمگیذرم اما این که هیچی نداره پس چی میشه؟؟؟کسی همچین تجربه ای داشته یا همچین اتفاقی تو اطرافیانش افتاده؟؟؟
به هیچ عنوان هم بچه رو قبول نکن میدونم سخته اما با بچه سخت تره اونم بره پی خوشی خودش و تازه ه ...
اخه جایی نداره بچه رو نگهداره مامان باباش که کلا ولش کردن خودش معلوم نیس با اون زنه کجا زندگی میکنه هم زنه معتاده هم خودش موادفروشم هستن اخه من چجوری بچمو که باخون دلم بزرگ کردم این چن سال بدم دست اونا بلایی سربچمبیارن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام یه سوال شوهرم رفته عدم تمکین زده دادگاه داریم درخواست مشاوره داده ایشون منو از خونه بیرون کرده ...
اصولا باید شاهد داشته باشی یه دوربین کلید داری برو خونت بزار دختر خالم منصی قاضی یه زنه با این روش مهریصو گرفت شوهرت می خواد بگه دوستت دا ه تو رفتی که مهریه نده دوربین بزار بعد وسایل الکی برو خونت وقتی شوهرت بود بهصمپیام بده بگو دادممیام خ نه اگه گفت نیا و...اسکرین بگیر و کپی رنگی بگیر ازشون دوربین صاخدت باشه کخ راه نمیده بری خونه روز بعدش برو فیلم بده اونجا نگاه کنن دهنش بسته بشه.مشاتره رفتی بگو دوستش داره راه نمبده طلاق نمیدن انقدر بگو زندگیمو دوستدادم تا دو طرف راضی نباشن حکم نمیدن بعد مجبور میشه بهت وعده یه چیز بده حضوری برو صحبت کن بگو انقدر می خوام یا به قاضی بگو منو نمی خواد مهرمو بده می خوام پناهی ندارم
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم