2777
2789
عنوان

دارم جدامیشم اما شوهرم هیچی نداره مهریمو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4252 بازدید | 104 پست
برعکس مهریه حتی اگه زن خیانت کنه و حتی زنا و بامرد هم بگیرن در هر حال مهریه برای زنه  اما نفقه ...

وات؟؟

چه ربطی داره اصلا به سوال ایشون🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

کی حرف تمکین و مهریه زد؟

اصلا خوندین چی بوده قضیه؟؟؟😐😐😂😂😂😂😂

دوست ایشون از همسرش مهریه میخواد همسرش ادعا کردن نمیتونن مهریه رو پرداخت کنن این خانم سوال کردن میشه مهریه رو از اموال پدرشوهرش گرفت که من هم جوابش رو دادم 

نفقه هم نفقه فرزند هست اصلا ربطی به تمکین نداره 🤦🏻‍♀️

سوالشون در این باره هم این بود که میتونن نفقه رو هر سال افزایش بدن که باز بنده جواب رو  دادم 

لازم به ذکر هست بگم بنده وکیلم؟😐😐😐😐😐

✨🤍...Be what you are

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قسطی میکنن دیگه ولی مقدارش خیلی کمه  بیخیال بشی بهتره

اخه چطوری بیخیال شم کاش وضع مالی خانوادم خوب بود میگفتم بدرک ب مهریم احتیاجی ندارم اما متاسفانه وضع بابام اینا خوب نیس با یه بچه تو این گرونی چطوری باید از عهده خرج و مخارجم بربیام

خودمم در به در دنبال کارم اما چون شهرمون کوچیکه کاری نمیتونم پیدا کنم

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
اخه چطوری بیخیال شم کاش وضع مالی خانوادم خوب بود میگفتم بدرک ب مهریم احتیاجی ندارم اما متاسفانه وضع ...

دیگه وقتی شوهرت چیزی نداره چیکار میتونی بکنی 

انشااله خدا خودش کمکت کنه با یه وکیل مشورت کن

خب ازمهریت بگذر وقتی نداره چطور بده ارامشت مهمتره

خب مشکل اینجاس که من به مهریم احتیاج دارم وضع مالی خانوادم خوب نیس هرچقدرم میگردم‌کاری نمیتونم پیداکنم باید یه پولی باشه که بتونم خرج خودمو بچمو دربیارم بدون پول آرامشم ندارم

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
وات؟؟ چه ربطی داره اصلا به سوال ایشون🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ کی حرف تمکین و مهریه زد؟ اصلا خوندین چی بوده ...

سلام یه سوال شوهرم رفته عدم تمکین زده دادگاه داریم درخواست مشاوره داده ایشون منو از خونه بیرون کرده دوتا نامه پزشک قانونی هم دارم ...میشه راهنمایی کنین بنده در جلسه مشاوره و دادگاه چی بگم

قانون از حلقومش میکشه بیرون ...جونش در اد بر سر کار مهریه بده ....تو نبخشی قانون بهت میده ...منم دار ...

اخه قانون چطوری میده وقتی هیچ نداره؟؟

تو جرا جدا میشی عزیزم؟بچه هم داری؟؟

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
اگه دادگاه حکم بده، باید ماهی یک سکه رو بده، جایزه حالا هر جور که شده باید بده یا اینکه یه مبلغی رو ...

گلم دیگه ماهی یه دونه نیست با این حقوقا ده ماه با ۸ ماه یا یک سال یه دونه سکه شده

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
تو نبخشی باید بره زندان

اره میره زندان اما وکیل میگه که حداقل یه سالی طول میکشه تا جلبش کنن بره زندان امابا زندان رفتن اون که من چیزی عایدم نمیشه من به مهریم احتیاج دارم 

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
منظورت سکه هس؟؟

بله

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم