2777
2789
عنوان

یادگیری انگلیسی با کارتون

134 بازدید | 10 پست

دخترم ۲ سال ۴ ماهشه هروز کارتون های انگلیسی تو جم کیدز نگا میکنه بنظرتون خود ب خود یاد میگیره یا بی فایدس؟

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از نوزادی براشون گذاشتم زیاد بلد نیستن فقط در حد شاید ۱۰ کلمه و الفباشو هم ناقص بلدن

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

فکر نکنم همینجوری چیزی یاد بگیرن وقتی معنیشو نمیفهمه آدمهای بزرگ هم ۲۴ ساعت فیلم زبان اصلی ببینن وقتی معنیشو نمیدونن فایده ای نداره به نظرم

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

صد درصد یاد میگیره اما فقط با گرفتن پکیج از دکتر امینی یا موسسه پیله تا پرواز تو اینستا هست . من از ۶ماهگی پکیج میگرفتم مناسب سنش تا الان که ۶سالشه کلاس انلاین ثبت نامش کردم باور نمیکنی مثل بلبل انگلیسی حرف میزنه اصلا معلم زبانش باورش نمیشه .جم کیدز و شیکه کارتون رو‌پاک کن بعد از خرید پکیج  .پنج سالش شد نتیجش رو‌ میبینی