2777
2789
عنوان

همسرم با همکار خانومش صمیمی شده

1393 بازدید | 57 پست

شوهرم با یکی از همکار سابقش که خانومه بعد از فوت مادر اون خانوم  خیلی صمیمی شدن همش باهم حرف میزنن...رفته بودیم مثلا بیرون دور دور تو کل راه فقط داش با این خانوم حرف میزد آخرشم میگه عزیرم مراقب خودت باش وقتی رسیدیم خونه یه ساعت بعدش دوباره خانومه زنگ زد شوهرم رفت تو بالکن نیم ساعت باهم حرف میزدن از حرفاشون فهمیدم دیشبم شوهرم بهش زنگ زده منم قاطی کردم و فحش کاری راه انداختم میگه گناه داره مامانش تازه فوت شده کسی رو نداره دیگه آشتی کردیم و گفت آره اشتباه کردم تازه فهمیدم الانم باهم حرف میزنن فقط پیش من.نمیدونم از چه راهی وارد شم شوهرم فاز افسردگی برداشته نه محبت نه دعوا روش اثر نداره میگم طلاق میگیرم میگه من به تصمیمت احترام میذارم اما من دوسش دارم نمیخوام جدا شم چیکار کنم؟

خواهش میکنم واسه تاپیکم گزارش بزنین هر کسی زد لایک کنه واسش صلوات بفرستم مرسی😘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7340328/ذکر-بگم-یه-نفر-بمیره-دعام-مستجاب-میشه?postId=209641120

واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید لطفا🙏

با خانومه صحبت کن

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو قول نزن رابطه دارن باهم مادرش فوت شده بهونه اس 

روزی اطرافمون چقدر هستن آدمایی که فوت میشن پدرمادرشون بریم باهاشون ۲۴ساعت حرف بزنیم عزیزم قربونت برم بگیم؟! 

اونم چی همکار جنس مخالف

میگی طلاق میگیرم میگه به تصمیمت احترام میذارم؟؟😐😐😐

چیشده مگه طبیعیش این نبود ک رفتارشو تغییر بده

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

میگ من ب تصمیت احترام میزارم؟؟؟؟ 

هه یعنی بسلامتت. اییی چقدددد بدم میاد از مردا خییلی پرو شدن بخدا و تنوع طلب

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
خدایا یه زن حساس هم نصیب ما کن

تا دهنتو صاف کنه

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻