2777
2789

اخه یعنی چی بچم دختره خجالت میکشم یا پسره احساس غرور دارم؟ بابا جون فکر این باشید که ادم تحویل جامعه بدید حالا چه فرقی داره چی باشه چرا انقدر دیدگاه و نظر بقیه براتون مهمه؟ یا مثلا میگن جهیزیه ام باید فلان باشه و بهمان باشه من خودم اگه پسر بودم عمرا با همچین دختری ازدواج نمی کردم، باباجون بشین ببین باس چیکار کنی زندگیت با دوام و با عشق باشه ، جهیزیه همین که درحد یک زندگی عادی باشه و درحد معمول کافیه دیگه. جاهیلت مدرن که میگن همینه به خدا

هووووف....

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

👌👌👌👌👌👌

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

گوش نده 

اصلا طرف همچین آدمایی نرید 

این آدم های سمی ان 

تا وقتی نشه از پشت تلفن بزنم توی دهن بعضیا علم پیشرفتی نداشته🙂💔 یه روز یه نفر توی کار یکی فضولی نکرد مُرد...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بهشون فکر نکن اذیت میشی...نمی تونی طرز فکرشو عوض کنی پس ولش ...من خودم دیگه سعی میکنم کمتر اهمیت بدم...ضعف اعصاب گرفتم دیگه از بس روزی ده تا از این تاپیک میبینم 

مقصر این طرز فکر خودشون نیستن شرایط زندگی و طرف مقابل و شهر و .... ولی خب تلاشی هم برای تغییر نمیک ...

اخه خودشونم دارن دامن میزنن به این موضوع.من خودمم یک دختر دارم ازاین جور دری وریا زیاد بهم میگن ولی من اصلا واسم مهم نیس واقعا

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بیخیال بهشون فکر نکن اذیت میشی...نمی تونی طرز فکرشو عوض کنی پس ولش ...من خودم دیگه سعی میکنم کمتر اه ...

واقعا بخاطر همین الان چند ماهه نیومدم توی سایت امروزم تا اومدم دیدم کلی ازاینجور موضوعا هست. 

واقعا بخاطر همین الان چند ماهه نیومدم توی سایت امروزم تا اومدم دیدم کلی ازاینجور موضوعا هست. 

متاسفانه روز به روزم انگار داره بیشتر میشه ..چند روزه ک حداقل یکی از پربازدیدا درباره جنسیته...تاسف براشون کمه