2777
2789
عنوان

گوشی ک تازه خریدم چرا اینجوریه

132 بازدید | 13 پست

دوروزه این گوشیو خریدم ردمی نوت۸  از گوگل پلی بخام برنامه ای دانلود کنم باید نام خاموش روشن کنم وگرنه دانلود نمیشه یا تو گوگل پلی نمیشه برم تا نتو خاموش روشن کنم تو گوگلم بخام چیزی سرچ بزنم همینطوره وگرنه می‌نویسه سایت در دسترس نیست.چرا اینطوریه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برگردون

خیلیاشون دست دومن

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️
نه پلمپ بود دوتا خریدیم هم برا خودم هم شوهرم دوتاش اینطوریه

خب پلمپ میکنن دیگ 

اما دست دومن 

برگردون بنظرم 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️
گوشی آک و دست دوم خیلی فرقشونه این دیگه معلومه نوئه

من طبق تجربه گفتم 

اوکی