2777
2789

شوهرم تموم‌ طلاهامو دزدید و فروخت بدهی هاشو داد بقیه پولش هم الکی هدر داد دلم برای خودم و‌بی کسیم میسوزه 

شصت گرم طلا ک خانوادم برام خریدن بماند سرویسی ک خودشون خریدن فردا پاتختی برد فروخت بدهی هاشو داد

انگار تو طالع من اینه هیچوقت طلا نداشته باشم دانشجو بودم هم یه گوشواره خیلی شیک ماه و‌ستاره مامان بابام هدیه تولدم خریده بودن گمش کردم 

شوهرم خیلی سرم بلا میاره تا عصبی میشه جهازمو میشکونه منو از خونه میندازه بیرون همه طلاهاموخورد دریغ از ذره ای شرمندگی

هیچکس مثل من نیس هیچکس هیچیییی ندارم 

باخاک یکسانم کرد

خانوادم میگن نباید طلاق بگیری دیکه هم دردهامو بهشون نمیگم چون وقتی نظرشون‌اینه باید بسازی و بسوزی 

خیلییی خسته ام

نه خودم نمیتونم برم سرکار ضعف عضلانی دارم دیسک کمر دارم و افسردگی شدید 

کاش یکیتون آرومم کنه شوهرم بعد هفت سال زندگی این همه بلا سرم اورد سه ماهه میره سرکار با حقوق پونزده عصبیه روانیه چند روز پیش جهازمو‌شکوند درخونه‌ رو شکوند خسته ام 

طلاق نمیتونم بگیرم توروخدا نگید دعا کنید بمیرم 

چطور دلش اومد طلاها یادگاری خانوا‌دمو تنها سرمایه منو دزدید بعدم هاشا کشید من رفتم طلافروشی آشنامون فیلم بازی کردم از دهن طلافروش حرف کشیدم 

حالم بده افسردگی شدید دارم کمکم کنید 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

عزیزم بخاطر طلا کام خودتو تلخ نکن بسپار به خدا 

کسی نمی‌تونه با خودش ببره اون دنیا که 

بخاطر مال دنیا اعصاب خوردی درست نکن برای خودت

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامتی تو ارزشش از هزار کیلو طلا هم بیشتره

🌸😭😭😭مرسی ولی چجوری بر میگرده سرم داره میترکه از دی هرروزم گریه الان اگه داشتمشون میفروختم ماشین میخریدم😭

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

به از ازای هر ظرف میشکنه یه جدیدش و بگیر 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عزیزم بخاطر طلا کام خودتو تلخ نکن بسپار به خدا کسی نمی‌تونه با خودش ببره اون دنیا که بخاطر مال دنیا ...

چ قشنگ گفتی 🩷🩷

تازه صبر دربرابر شوهر بد پاداش خیلی بزرگی دراخرت داره

جدی دعام کن😭🙏🏼🩷🙏🏼

🌸😭😭😭مرسی ولی چجوری بر میگرده سرم داره میترکه از دی هرروزم گریه الان اگه داشتمشون میفروختم ماشین ...

منم خیلی اشتباه مالی داشتم

الان بشینیم غصه بخوریم درست میشه

خدا بزرگه

هروقت فکرش اومد تو سرت سریع فکرتو منحرف کن 

وطن یعنی گذشته،حال،فردا...تمام سهم یک ملت زِ دنیا 🇮🇷برای حاجتم یک صلوات میفرستی رفیق نی نی سایتی

منم خیلی اشتباه مالی داشتمالان بشینیم غصه بخوریم درست میشهخدا بزرگههروقت فکرش اومد تو سرت سریع فکرتو ...

🩷🙏🏼🙏🏼🙏🏼😭🩷

فک کن خودت بهش دادی 

تا مریض نشی اونا که برنمیگرده 

ولی برو سر یه کار آسون برای حرصی که داری ماهی حداقل ۵ تومن پارسیان بگیر 

من جای تو بودم برای این کارش تا همیشه فقط سکه میخریدم و هر چند سال یه بار آمار سکه هاتو بهش بگو ولی نده بهش تا دهنش سرویس شه 😐