2777
2789
عنوان

یه حس فوضولی گرفته تو دلم

102 بازدید | 16 پست

قبلا یکی به من پیام داده بود اینجا تعریف کرده بودم

این پسره به یه منظور دوستی به من پیام داده بود حالا ما میخایم با دوستام بریم بیرون خواستیم استوری بزاریم این مسره تو فالورا دوستمه 

من یه جوری دلم میخواد اینا استوری ک میزارن منم معلوم باشم اون پسره منو ببینه

شاید بنظرتون اصلا یه چیز کوچیکی باشه

ولی الان رفته رو مخم

خیلی هم دلم میخاد پسره رو فراموش کنم ، ولی نمیدونم کار درستیه اون عکسه ک من سلفی گرفتم رو بدم استوری کنه ک پسره منو ببینه؟؟؟

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

پسره ادم درست حسابیه؟کسیه ک بتونی روش حساب باز کنی یا حالتو خراب کنه؟

نه من خودم الان دیگ رل دارم اصلا

ولی یه حس فوضولی دخترونه ایی رفته تو سرم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من خودم الان دیگ رل دارم اصلاولی یه حس فوضولی دخترونه ایی رفته تو سرم

نکن 

وقتی رل داری 

این بیستر از اینکه فضولی باشه آغاز خیانته 

اگه رلت همین کارو میکرد چه حسی داستی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

برا چی ببینتت؟

خب اون قبلا چند بار به من درخواست داده بود ولی من باهاش رفیق نشدم

حالا نمیدونم چرا یهو زد سرم یه عکسی ک من گرفته رو استوری کنه ک منو ببینه

پس از فکرت بندازش بیروندوست پسرتو دوست نداری؟

چرا دوسش دارم 

حق باتوعع ممنون

نکن وقتی رل داری این بیستر از اینکه فضولی باشه آغاز خیانته اگه رلت همین کارو میکرد چه حسی داستی؟

درست میگی

ممنونم از راهنماییت

خب اون قبلا چند بار به من درخواست داده بود ولی من باهاش رفیق نشدمحالا نمیدونم چرا یهو زد سرم یه عکسی ...

خب وقتی باهاش اوکی نشدی یعنی دوسش نداشتی دیگه چرا باید دلت بخواد ببینتت😅

خب وقتی باهاش اوکی نشدی یعنی دوسش نداشتی دیگه چرا باید دلت بخواد ببینتت😅

اون کرمک فوضولیم فعال شده

چرا دوسش دارم حق باتوعع ممنون

یکم بیشتر فکر کن راجع به رابطه ت 

وقتت رو الکی تو رابطه ای ک علاقه ای بهش نداری هدر نده

من یکیو دوست داشتم هیچکس به چشمم نمیومد حتی پسرترامپ😂

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
یکم بیشتر فکر کن راجع به رابطه ت وقتت رو الکی تو رابطه ای ک علاقه ای بهش نداری هدر ندهمن یکیو دوست د ...

ببین این پسره خیلی خواست با من رفیق بشه

حتی پسرخاله مامان پارتنرمم هست

یه جوری ک بخوام بهش نشون بدم ک من هنوز باهاشم یه همچین حسی دارم

میدونم خودمم اشتباهه ولی باز از شما خواستم بپرسم

ببین این پسره خیلی خواست با من رفیق بشهحتی پسرخاله مامان پارتنرمم هستیه جوری ک بخوام بهش نشون بدم ک ...

کاری به اون ندارم

این شیطنت دخترونه نیست

معلومه یه جای کار رابطت میلنگه

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
اون کرمک فوضولیم فعال شده

منم داشتم این حسو 

مثلا یه پسری دوسم داشت تو مرکز توجهش قرار میگرفتم

این حس فضولی نیست هرچی که هست

دیدم که نوشتی پارتنر داری

حالا که داری این فکرو از سرت بیرون کن چون یه نوع خیانته از نوع فکری