2777
2789
عنوان

بوی بد پایین تنه

550 بازدید | 16 پست

سلام خانوما خوبین؟ خانوما یه چیزی منو خیلی اذیت میکنه اونم بوی بد قسمت پایین تنم هست،از ژل بهداشتی بانوان هم استفاده کردم ولی فرقی نکرد،شماهم همچین تجربه هایی داشتین؟؟چه راه کارایی پیشنهاد میکنین؟محض اطلاع باید بگم نامزد هستم و هنوز خانوم نشدم راهکارهای مناسب من اگه پیشنهاد بدین واقعا خیلی خوشحالم میکنین خیلی خیلی اذیت میشم چون خجالت میکشم و نمیذارم نامزدم نزدیکم شه خیلی بینمون سردی انداخته 😔

برو دکتر اینا چیزی دستتو نمیگیره 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

عفونته 🤔برو دکتر 

یا تو تشت بتادین آب ولرم بشین ی ربع چن سری

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عفونت نداری؟گاهی اوقات بخاطر اینه

دستشویی میری خودتو با دستمال خشک کن لباست نم بگیره بو میگیره

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
عفونت نداری؟گاهی اوقات بخاطر اینه دستشویی میری خودتو با دستمال خشک کن لباست نم بگیره بو میگیره

نمیدونم.شما روشی سراغ دارین ک‌اگ عفونت بود درمان بشه؟

این روش ک‌گفتین برای عفونت خوبه؟؟ چه مقدار بتادین و آب بریزم؟

اره_نمیدونم مقدارشو چجوری بگم دوسه تا فیش از سرش بریز 🤔یا میشه دوسه قاشق مثلا_برا عفونت خیلی خوبه رو من جواب میده همیشه

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
اره_نمیدونم مقدارشو چجوری بگم دوسه تا فیش از سرش بریز 🤔یا میشه دوسه قاشق مثلا_برا عفونت خیلی خوبه ر ...

واسه تقریبا ۲_۳ قاشق بتادین چ مقدار اب اضافه میکنین؟

اخه واقعا حل میشه ؟ نمیخام خودمو دچار دارو‌کنم :(

نمیدونک من این مشکلو نداشتم ولی تا جایی که میدونم عفونت قارچی باعث بود بد میشه و باید دارو مصرف کنی 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
واسه تقریبا ۲_۳ قاشق بتادین چ مقدار اب اضافه میکنین؟

نصف تشت ،همونقد ک توش میشینی آب برسه ب اونجات

عفونت که مشخصه اگه داشته باشی بعدش برو دکتر .دارو بهت میده . همیشه هم دارو بدنیس . لباس زیر هم استفاده نکن فقط موقع پریود . توالت هم میری خودتو با دستمال خشک کن . 

پسرم نفسم❤️

نمیدونم.شما روشی سراغ دارین ک‌اگ عفونت بود درمان بشه؟

عفونت رو نه من دقیق نمیدونم اما مطمئن شو عفونت خیلی مهمه

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

راسی تو تاپیک معجزه بارداریم یه جوشانده و دوتا روش هست برا رفع عفونت عالیه میتونی بری بخونی