2777
2789
عنوان

حیف و میل کردن پول در زندگی

260 بازدید | 17 پست

تاحالا تجربشو داشتین

از گم کردن پول بگیر تا خریدای الکی و... 

بیاید بگید و مقدارشم بگید

مثلا خودم ۱۰ ابان با اینکه دستم تنگ بود الکی الکی ۵۰۰ خرج بیخودی کردم

وای خیلی حس بدیه

جوگیر شدمممم خیلی قبل پیش،هنوز یادمه 

کلی غذا سفارش دادم 

بنده خدا مامانم ۲۷۰داد

اون موقع ۲۷۰خیلیییی بود

هنوز یادم میوفته گریم میگیره😐😂

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرسال نزدیک ۱تومن عیدی هام میشه الکی خرج چرت وپرت میکنم مثلا۳،۴ساله پیش نزدیک ۵۰۰تومن عیدی داشتم دادم به آت وآشغال درحالی که میتونستم ۵گرم طلابخرم الان میدونی چه قدمیشدیاپول میلیونی هم دستم بیادفوری خرج چرت وپرت میکنم

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
هرسال نزدیک ۱تومن عیدی هام میشه الکی خرج چرت وپرت میکنم مثلا۳،۴ساله پیش نزدیک ۵۰۰تومن عیدی داشتم داد ...

اره دقیقا منم میلیونی همین امسال دستم اومد بگو چقدرش مونده ۱۴۰ تازه اونم به زور😔😔

اره دقیقا منم میلیونی همین امسال دستم اومد بگو چقدرش مونده ۱۴۰ تازه اونم به زور😔😔

بی خیال مادرشوهرمنوببینی به خودت امیدوارمیشی شوهرمرحومش دوتاخونه یه ماشین گذاشته بودهمشوحیف ومیل کردن خونه های هرکدوم بالای ۱۰۰متربودن

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
بی خیال مادرشوهرمنوببینی به خودت امیدوارمیشی شوهرمرحومش دوتاخونه یه ماشین گذاشته بودهمشوحیف ومیل کرد ...

اون دیگه پیره بابا منو تو چه کنیم وای وای حالا اگه یه چیز حسابیم میگرفتیم دلم نمیسوخت

حالا منم یه مادر بزرگ داشتم تا دم مرگشم خسیس بود  انقدر یه چیزا نمیخورد یا نمیزاشت بقیه بخورن که خراب میشد

اون دیگه پیره بابا منو تو چه کنیم وای وای حالا اگه یه چیز حسابیم میگرفتیم دلم نمیسوخت حالا منم یه م ...

جدیدایکم جلوشوگرفتم وقتی میخوام خرج کنم فوری جلومومیگیرم میندازم قلک امافوری به شوهرم لومیدم🤦🤦🤦

وااای تاااادلت بخواد ازگم کردن طلا گرفته تالباس و وسایل دیگه چقدرم ک خرجای بدردنخور

وای وای میدونی که بیشتر حرصت میگیره اونجا که ادم نیاز داره میبینه همه چیو به باد داده طلاتو چجوری گم کردی

وای وای میدونی که بیشتر حرصت میگیره اونجا که ادم نیاز داره میبینه همه چیو به باد داده طلاتو چجوری گم ...

ازم دزدیدن   دستبند سرویسم چقدرم سنگین بود و حلقه ازدواجم  و گردنبندم  و  گردنبند دخترم  توخونم ازم   دزدیدن

خدااازشون نگذره الهی اگر الان بود چقدر پولش بود 😭

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏