2777
2789

سلام عزیزان

لطفا شرکت کنین و واقعیت بگین نمیخوایم پز شوهر بدیم :d

هر کدومتون از خصوصیات اخلاقی بد و خوب اقای شوهر شهریورماهیتون  بگین 

کلا شهریور ماهی ها چگونه شوهری ان؟

دروغ گفتنشون زیاده یا صادقن؟

تنبل ان یا باغیرت و کار؟

اهل سفر و مهمونی و خوشگذرانی هستن؟

مثبت اندیش ان یا منفی نگر؟

احساساتی هستن؟تو بیان احساسات زبونی یا عملی خوبند آیا؟

هرکدوم واسه شوهرای خودتونو بگین تا ببینیم کدوما مشترکه واسه این ماه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 

مهربونه.احساساتیه.صبوره بشدت‌.اهل دعوا وعصبانیت نیست‌.اجتماعیه.خونگرمه.صادقه‌.بامسولبت و باعرضه اس.پایه کارام وسفره

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

والا تو هر ماهی انواع اقسام مردها را دیدم یعنی آسترولوژی یک تنه روانشناسی و جامعه شناسی و علوم تربیتی و فنون رشد و موفقیت را تحت تاثیر قرار می ده؟ 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

منو شوهرم هردو شهریوریم 

حالا اخلاق ورفتار بیشتر به تربیت وخانوادگی وو..فقط این ماه تولد فک کنم یه جنبه شوخی هم داره منم همچین تاپیکی زدم که گفتن هم لجبازن بعضیا احساستی مغرور 

مامان دوتا گل دختر😍😍

شوهرم نیست ولی ی شهریور ماهی میشناسم که

بسیار باهوش خلاق روابط اجتماعی عالی خوش گذرون اهل تفریح و مسافرت ابراز احساسات کلامی قوی تلاشگر

بیخیال غصه هیچیو نمیخوره مثل مردای تعصبی یا باغیرتی ک‌ما زتا دوس داریم نیست زیادم صادق نیست

صبور دست و دلباز زودرنج مهربان زودعصبانی میشه زود هم یادش میره اهل سفر و گردش دروغ هرگز پیگیر کارها هستش شدیدا تا کاری که بهش محول شده انجام نده ول نمیکنه گاهی منفی نگر گاهی مثبت اندیش در حد تعادل احساسات کنترل شده نه اغراق آمیز و نه خشک

اینا خصوصیات همسر منه شاید در مورد بقیه جور دیگه باشه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

با غیرت   بسیار مهربان   ولخرج   اهل سفر   ولی زیاد مهمونی شلوغ دوس نداره   بسیار کاری و زرنگ  اهل دروغ نیس و متنفر از دروغ شنیدن  خیلیییییی مغرور ولی برا من نه با درک  صادق  وبسیار زن دوست   زود عصبی میشه و جوش میاره ولی زودم کنترلش میکنه   بسه یا بگم 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤