2777
2789

هفته سی و ششم ام رحمم 3سانت باز شده گفتن بستری بشم باید به نظرتون امکانش هست پیشرفت کنه و زایمان کنم؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم زوده اره میشه چی شد بستریت می کنن؟ شکمت پایین اومئه؟

اره شکمم که پایینه ولی امروز برا چکاب که رفته بودم معاینه شدم گفت س سانت بازی بستری باید بشی معاینمم کرد دستش خونی شد😢

اره انقباض شکم داشتم کمرمم درد میکنه هر 5دقیقه یکبار شکمم سفت میشه

پس وقتشه دیگه.. مبارکه. انشالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم.. 

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
زایمان اولمه میترسم

نگران نباش عزیزم

فقط حتما آمپول رو برای ریه بزنن که خیلی مهمه

اگه بتونن یه هفته هم نگه میدارن که حداقل یه هفته تو‌رحم رشد داشته باشه

انشالله صحیح و سالم به دنیا بیاد

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️