2777
2789
عنوان

به نظرتون عذاب وجدان داشته باشم یا نه...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 39 پست
خب خاهرش چرا نبردش پیش خودش.. شما اشتباه کردی باید همون اول کار نارضایتیتو اعلام میکردی 

خونه برادر رو تو اولویت میدونن تا خونه داماد..آره ولی برام سخت بود همون اول بگم4ماه با دوتا بچه شام درست میکردم که صبح باخودش هم غذا ببره سالاد درست میکردم براش..یعنی به خاطرش غذای ساده درست نکردم براشام..ولی بچه کوچیکم گریه میکرد حال نداشت یکم بلندش کنه دو دقیقه میگرفتش میگفت کارت تمام نشد بیای بگیریش اون موقع ۳ماهش بود وقتی اومد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اگه خودش  مستقیم و با علائم می فهمید بودن طولانی مدتش درست نیست و بهتره خونه بگیره یا پانس ...

آره درست میگین راحت نبودم رو در رو بگم ولی یه بار که خواهرای شوهرم مهمان بودن داشتیم تصویری صحبت میکردیم با یکی دیگه شون مادر شوهر خواهرشوهرم گفت چکار میکنی خواهرشوهرا دورَت کردن لبخند زدم همون مجرده گفت من از خدامه همچین خواهرشوهرایی داشته باشم..منم گفتم خاله بهش بگو یکم بچه رو بگیره گفت من اصلاً بچه بلند نمیکنم..گفتم به خاطرت دارم غذا درست میکنم گفت چقدر دلت پره..اون یکی گفت صبحها غذا درست کن..گفتم شبا خواب ندارم پسرم بدخواب بود و گریه میکرد صبح یکم استراحت میکنم..

آره درست میگین راحت نبودم رو در رو بگم ولی یه بار که خواهرای شوهرم مهمان بودن داشتیم تصویری صحبت میک ...

پس خوب کاری کردی ادم وقتی یه جا میره باید بدونه هر خونه ای برنامه ای داره نظمی داره و باید کمک کنه اگه کمک حالت خوب چه بسا استقبال هم می کردی

الان عذاب وجدان نداشته باش تو کار درست رو انجام دادی خودش که ازدواج کنه متوجه یه سری مسائل میشه

خیالت راحت باشه کار اشتباهی اصلا نکردی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
پس خوب کاری کردی ادم وقتی یه جا میره باید بدونه هر خونه ای برنامه ای داره نظمی داره و باید کمک کنه ا ...

ممنونم😘

آره اصلاً کمکم نبود فقط اتاقشو مرتب میکرد یه بارم گفت دیگه راحت شدی از تمیز کردن این اتاق..ظرف هم فقط دوبار برام شست اونم بعد بارداریم که شوهرم ازش خواسته بود کمکم کنه بهش گفته بود بچه ها گریه میکنن بلندشون کن..گفته بود باشه ولی..

آره درست میگین راحت نبودم رو در رو بگم ولی یه بار که خواهرای شوهرم مهمان بودن داشتیم تصویری صحبت میک ...

من کاملا بشما حق میدم 

اصلا عذاب وجدان نداشته باش 

قهر کردن رو یه اهرمی قراردادن واسه فشار روی همسرتون ک ایشون با شما بد رفتاری کنه 

چقد زبون درااااز بوده 

چقدررررر 

حق کاملا و کاملا با تو هست 

حالا که چشمت افتاد بیا تا بدونی🙃.................................................................................................🙃 اون اتفاق غیر منتظره که حالتو و حالمو خوب کنه نزدیکه بهمون 🙃خدایا شکرت🤍

از حق نگذریم باید کمکت میکرد توی کارایه خونه ...یا کمکت میکرد تویه بچه داری اگرم وقت نمیکرد بالاخره سعیشا باید میکرد کاره اون زشت بوده...ولی بااین حالم حق دارن ناراحت بشن چون خونه برادر نسبت به خونه داماد در اولویته...بازم میگم اول اون کارش بد بوده  بعدم شما

باید شوهرتون باهاش حرف میزد یا به مادرش میگفت تا باهاش حرف بزنه که حالا که اومده اونجا عضوی از اونجاس باید توی هرکاری کمک کنه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏