یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مادرمو نتونستم بغل بگیرم رفت بیمارستان و دیگ نیومد... این یهویی رفتنا داغش خیلی بده خیلی
اره همیشه منتظرم این دنیا تموم شه برمپیشش اخه واقعا بعد رفتن پدر و مادر دنیا ارزش موندن نداره تو اوج شادیم یه غم تو دل آدم هست دیگه خنده ها الکی میشن...
سال ۹۵ عموم از سرطان کبد. سال ۹۷ پدر عزیزم از سرطان پروستات و شوهر دختر عموم از سکته قلبی. سال ۹۹ شوهر عمم از سکته قلبی و عموی دکتر همسرم از کرونا و امسال هم عمم و پسر عموم از کرونا متاسفانه همش مرگ و میر اینقدر که خودم همش فکر میکنم امروز میمیرم فردا میمیرم
اره ولی عزیزم اونا شادی مارو میخان اونا از لحظه بچهاشون اگاهن و باهرسختیت ناراحتن پس سعی کن جوری زند ...
نمیدونم من چرا همچین حسی ندارم فک میکنم رفته ها دیگه رفتن و کلا عالمشون با ما فرق داره و دیگه همونطور که ما از اونا بیخبریم اونا هم از ما بی خبرن...!!!