2777
2789
عنوان

کسایی که مرگ عزیز داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3284 بازدید | 141 پست

مادرم سر طان داشت تک دخترم خواهرم ندارم 

برا شادی روحش لطفا فاتحه 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

من پسرعموم 23 سلگالش بود و سرطان خون داشت 3ماهی میشه از دست دادیمش حالمون خیلی خرابه ی فاتحه اگه ممک ...

مرگ عزیز از سختترین داغاس ادم داغون میشه هوف براشون صلوات فرستادم ان شاالله خدا ب شما و خانوادش صبر زینبی بده 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمت کنه مرگ مادر سخته.. خودمم مادرندارم.. براشون صلوات فرستادم

خیلی سخته

کاش مادرا عمر طولانی داشتن

انشالله خدا همه اموات ببخش و بیامرزه 

خدایا خودت میدونی چی میخام آمین😌
پدرم ۱۵ آبان سال گذشته بخاطر کرونا فوت کرد کت و شلوارشو پوشید رفت دکتر دیگه برنگشت هنوز داغش برامون ...

من مادرمو نتونستم بغل بگیرم رفت بیمارستان و دیگ نیومد... این یهویی رفتنا داغش خیلی بده خیلی 

داداشم😔فقط یه برادر داشتم

با همه آدما فرق داشت، بهترین انسان که تاریخ می تونست داشته باشه

32 سالش بود،

چهار سال که رفته

ولی حال من مثل روز اول رفتنش

دوس دارم از صمیم قلبم داد بزنم

شوهرم در عرض 5ثانیه ایست قلبی کرد و تمام.برا شادی روحش صلوات

من شوهرخالم یهو همچین شد خیلی بده براشون صلوات فرستادم خدا رحمتشون کنه و بهت صبر بده 

مادرم سر طان داشت تک دخترم خواهرم ندارم  برا شادی روحش لطفا فاتحه

سلام عزیزم صلوات فرستادم بعد برای کل اموات فاتحه میخونم خدارحمتشون کنه منم تک دخترم و مادرمو ازدست دادم 

من مادرمو نتونستم بغل بگیرم رفت بیمارستان و دیگ نیومد... این یهویی رفتنا داغش خیلی بده خیلی 

اره همیشه منتظرم این دنیا تموم شه برم‌پیشش اخه واقعا بعد رفتن پدر و مادر دنیا ارزش موندن نداره تو اوج شادیم یه غم تو دل آدم هست  دیگه خنده ها الکی میشن...

داداشم😔فقط یه برادر داشتم با همه آدما فرق داشت، بهترین انسان که تاریخ می تونست داشته باشه 32 سالش ...

خدا داغ هیچ عزیزیو نده واقعا سخته براشون صلوات فرستادم خدارحمتشون کنه

اره همیشه منتظرم این دنیا تموم شه برم‌پیشش اخه واقعا بعد رفتن پدر و مادر دنیا ارزش موندن نداره تو او ...

اره ولی عزیزم اونا شادی مارو میخان اونا از لحظه بچهاشون اگاهن و باهرسختیت ناراحتن پس سعی کن جوری زندگی کنی ک بهت افتخارکنن

سال ۹۵ عموم از سرطان کبد. سال ۹۷ پدر عزیزم از سرطان پروستات و شوهر دختر عموم از سکته قلبی. سال ۹۹ شوهر عمم از سکته قلبی و عموی دکتر همسرم از کرونا و امسال هم عمم و پسر عموم از کرونا متاسفانه همش مرگ و میر اینقدر که خودم همش فکر میکنم امروز میمیرم فردا میمیرم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
اره ولی عزیزم اونا شادی مارو میخان اونا از لحظه بچهاشون اگاهن و باهرسختیت ناراحتن پس سعی کن جوری زند ...

نمیدونم من چرا همچین حسی ندارم فک میکنم رفته ها دیگه رفتن و کلا عالمشون با ما فرق داره و دیگه همونطور که ما از اونا بیخبریم اونا هم از ما بی خبرن...!!!