2777
2789
عنوان

کسایی که مرگ عزیز داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3285 بازدید | 141 پست
خودم مادرم سال92 فوت شد سر اینک دکترا بی هوشی بسش ازحد بهش زدن سری عمل سرپایی.. خیلییی دلم براش تنگ ...

حق با شماست بعد رفتنش تازه خیلی چیزها رو میفهمی .. میگی چی کار کنم ببخشم ..مجبورم از همه چی فرار کنم دیگه جایی ندارم. بدبخت شدم

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

حق با شماست بعد رفتنش تازه خیلی چیزها رو میفهمی .. میگی چی کار کنم ببخشم ..مجبورم از همه چی فرار کنم ...

دورازجونت هیچی وایسا بجنگ و زندگی کن اصلا برات مهم نباشه حرفشون 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورازجونت هیچی وایسا بجنگ و زندگی کن اصلا برات مهم نباشه حرفشون

ممنون عزیز.. خدا مادرتون رحمت کنه 🌷🌷🌷⚘

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

مادرم سر طان داشت تک دخترم خواهرم ندارم برا شادی روحش لطفا فاتحه

بدون خواهر سخته چون حتی نمیتونی بایکی دردودل کنی مگر اینکه طرف همدردت باشه انشاله که تو زندگی موفق باشی 

واقعا تاپیک پرباری بود. خیلی غم تلخی این مرگ و قابل جبران نیست .. ممنون بابت تاپیکتون تجربیات دیگران گاهی کمک کننده است 👌👌

واقعا شما آدم قوی هستیدحتی تو اون سن . مادر یعنی تنها فرشته ای که بدون هیچ توقعی نگرانته و  خیلی سخته🥀هبچکس نمیتونه جاشو پر کنه ازبس که دلسوزن

انشالله که همیشه موفق باشید .. و به آرزوهاتون و هدفهاتون برسید..🌹

خیلی تاپیک پرباری بود حتی برای اونایی که تازه داعدار شدن .. بازهم ممنون 👌🙏🙏 که قوی بودن رو به بقیه با حرفاتون یاد میدید خداخیرتون بده

واقعا شما آدم قوی هستیدحتی تو اون سن . مادر یعنی تنها فرشته ای که بدون هیچ توقعی نگرانته و خیلی سخت ...

قربونت برم بله متاسفانه مادرمنم یهویی فوت شدن وقتی ک امیدداشتم از بیمارستان برمیگرده وقتی ک بهوش اومد و قرار مرخصیش بود خیلی بدبود مخصوصا توی سن کم 

امیدوارم کمک کننده بوده باشه 

تسلیت میگم ان شاالله خدا به دلت صبر زینبی بده و جایگاهشون تاابد دهر بهشت برین باشه💞🤗

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه