2777
2789
عنوان

کسایی که مرگ عزیز داشتن بیان

3284 بازدید | 141 پست

سلام دوستان امروز پنجشنبس بیاین از عزیزانتون و دلیل مرگشون بگین و براشون طلب امرزش کنیم تا هم شما سبک شین هم اونا حالشو ببرن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم 

۱۷سالش بود

چند روزی مدرسه نمیومد

دم در خونه هم رفتیم و نبودن

سر صف بودیم یه دفعه مدیر گفت برای فلانی هم یه فاتحه بفرستید

خیلی حس بدی داشتیم 

تصادف کرده بود

روح همه رفتگان شاد 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

خودم مادرم سال92 فوت شد سر اینک دکترا بی هوشی بسش ازحد بهش زدن سری عمل سرپایی.. خیلییی دلم براش تنگ شده.. خیلی سختی کشیدیم و بعد رفتتش خیلی چیزارو فهمیدم... امیدوارم جاش خوب باشه 

من پسرعموم 23 سلگالش بود و سرطان خون داشت 3ماهی میشه از دست دادیمش حالمون خیلی خرابه ی فاتحه اگه ممکنه براش بفرستید

برا ارامش دل مادرش ی صلوات بفرستید لطفا

خیلی دلتنگ و بی قرار شده

اونجـایے ڪہ دیدے حرفت ارزش نداره؛ حـرفت رو عـوض نڪـن،جاتـو عوض ڪـن😏   
پدرم تو یک هفته سرطان گرفت و فوت کرد  سال بعدش داداشم سکته مغزی کرد و بعدش ایست قلبی و فوت کرد ...

مام تو سه سال پشت هم فوت داشتیم خیلییییی سخته مخصوصا مرگ عزیزم ان شاالله جایگاهشون بهشت باشه و سختی نکشن

دوستم  ۱۷سالش بود چند روزی مدرسه نمیومد دم در خونه هم رفتیم و نبودن سر صف بودیم یه دفعه مدی ...

ان شاالله خدارحمتش کنه و جایگاهش بهشت باشه 

مادرم سکته مغزی کرد الهم صل علی محمد وآل محمد

خدا رحمت کنه مرگ مادر سخته.. خودمم مادرندارم.. براشون صلوات فرستادم