2777
2789
عنوان

درمان یبوست دائمی اگه راهکار بدین ثواب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3225 بازدید | 57 پست
یکی همین جا میگفت روغن زیتونو شیاف کن

من کردم یه هفته هر چی میرفت تو روده هام فرتی میومد پایین   

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک قاشق مربا خوری بارهنگ را بریز تو یک لیوان عرق نعنا بزار ۱۹ دقه تو شعله کم بجوشه با یک قاشق عسل شی ...

یه راهی هم هست این که هرشب جند قطره روغن بنفشه زیتونی بریز تو نافت  چسب کاغذی بزن بخاب

اون پودر مخصوص کولونوسکوپیه

خوب وقتی هیچ چیز دیگه ای درمان نمیکنه هرچی تو داروخانه بود گرفتیم فایده نداشت باید یه چیز خیلی قوی میدادن که دکتر هم گفت اصلا ضرر نداره

حالا اگه دوست داشتید از داروخانه بپرس واستفاده کن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

عزیزم منم بواسیردارم و الان به شدت تغذیه رو رعایت میکنم شربت رو هم که داد نخوردم چون میگن تنبلی روده میاره صبح ناشتا آب ولرم میخورم و شب موقع خوابیدن 1 لیوان آب ولرم میخورم و جواب میده

سبزی خوردن هم همراه غذا خیلی خوبه عالیه 

اکثر سبزی ها مزاجشون گرمه یبوست میارن اتفاقا

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
من روزی یک ساعت ورزش دارم رژیمم هم پروتئینیه روزی دو لیوان چای سبز و دارچین و گل محمدی و زنجبیل  ...

کاهو کاهو کاهو 

بهترین درمانه یبوسته

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
کی

قصد تبلیغ ندارم گلی برای همین میگم اگر خواستی بری تحقیق کنی تو سایت اسمشو سرچ کنی و ... 

دکتر محمد علی رجبی متخصص جراحی عمومی، دستگاه گوارش و... 

از نظرم دکتر واقعا خوبی هستن

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
اون پودر مخصوص کولونوسکوپیه

بله با همه مزاجها هم سازگار نیست پیدرولاکس.

به نظر من شربت لاکتولوز خوبه من بعد از جراحی دچار یبوست شدید شدم هیچی جواب نمیداد و اذیت میشدم تا یه دکتر حاذق که خدا رحمتش کنه لاکتولوز رو تجویز کرد مشکل رفع شد.