از بین چند نفر؟بعدشم اینکه خصوصیات میگن یه ریشه از روان شناسی کمک میگیرن مثل ماه وسال تولد که انسان دوست داره چی بشنوه،وگرنه من ومادر خردادماهی هستیم وهرکدوم خلق وخوی متفاوت
میگم اینکه هی رواج پیداکنه حس ششمی بگه من چمه حس ششمی بگه لباسم چه رنگیه،یه جور خرافه هست و ذهن رو آ ...
ببینید کسانی که حس ششم دارند،،انگار اتفاقاتی که قراره بیفته رو زودتر متوجه میشن،دیگه رنگ لباس و چیزای جزئی رو نه ها اینا تمرکز خیلی زیاد میخواد،حتی تو خواب هاشونم واقعیت رو میبینن مثلا خوابی که میبینن به همون شکل اتفاق میفته
ببینید کسانی که حس ششم دارند،،انگار اتفاقاتی که قراره بیفته رو زودتر متوجه میشن،دیگه رنگ لباس و چیزا ...
اگراینجوریه خودم ازهمه بیشتر حس ششمی هستم .. و اینجوری درسته واقعیت داره میگم داره چون دیدم ... اما کارهرکسی نیس چاکراهش بابد باز باشه از خواب تا بیداری یکسری واقعیتهارو میفهمن .. که البته ادمهاهم مقاومت میکنن درمقابل قبولش ولی تهش همون چیزی میشه که حس ششمی میگه!
اگراینجوریه خودم ازهمه بیشتر حس ششمی هستم .. و اینجوری درسته واقعیت داره میگم داره چون دیدم ... اما ...
سلام منم ازگفتن وشنیدن چرت وپرت بدم میاد ولی چکنم که هرچی حس میکنم عین واقعیته همه مبهوت میشند دست خودمم نیست همه میگند روانشناس فوق العاده ایی هستی. منم خودم هنوز گیجم