2777
2789
عنوان

حس ششمی حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 39 پست
قانون جذب که کلا قضیش جداست،بله ثابت شده هم هست افکار مثبت چه نقش مثبتی تو زندگی داره،ولی اینکه یه ش ...

بله این چیزا الکیه.

ماهیت حس ششم اشتباه به افراد معرفی شده

حس امضا ندارم یونو   
دونفر خصوصیات مو گفت  و واقعا هم درست بود 😎😎😎

از بین چند نفر؟بعدشم اینکه خصوصیات میگن یه ریشه از روان شناسی کمک میگیرن مثل ماه وسال تولد که انسان دوست داره چی بشنوه،وگرنه من ومادر خردادماهی هستیم وهرکدوم خلق وخوی متفاوت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم اینکه هی رواج پیداکنه حس ششمی بگه من چمه حس ششمی بگه لباسم چه رنگیه،یه جور خرافه هست و ذهن رو آ ...

ببینید کسانی که حس ششم دارند،،انگار اتفاقاتی که قراره بیفته رو زودتر متوجه میشن،دیگه رنگ لباس و چیزای جزئی رو نه ها اینا تمرکز خیلی زیاد میخواد،حتی تو خواب هاشونم واقعیت رو میبینن مثلا خوابی که میبینن به همون شکل اتفاق میفته 

از بین چند نفر؟بعدشم اینکه خصوصیات میگن یه ریشه از روان شناسی کمک میگیرن مثل ماه وسال تولد که انسان ...

حس ششم واقعا وجود داره عزیزم 

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
ببینید کسانی که حس ششم دارند،،انگار اتفاقاتی که قراره بیفته رو زودتر متوجه میشن،دیگه رنگ لباس و چیزا ...

اگراینجوریه خودم ازهمه بیشتر حس ششمی هستم .. و اینجوری درسته واقعیت داره میگم داره چون دیدم ... اما کارهرکسی نیس چاکراهش بابد باز باشه از خواب تا بیداری یکسری واقعیتهارو میفهمن .. که البته ادمهاهم مقاومت میکنن درمقابل قبولش ولی تهش همون چیزی میشه که حس ششمی میگه!

اگراینجوریه خودم ازهمه بیشتر حس ششمی هستم .. و اینجوری درسته واقعیت داره میگم داره چون دیدم ... اما ...

سلام منم ازگفتن وشنیدن چرت وپرت بدم میاد ولی چکنم که هرچی حس میکنم عین واقعیته همه مبهوت میشند دست خودمم نیست همه میگند روانشناس فوق العاده ایی هستی. منم خودم هنوز گیجم

هرچیزی بتونی تصور کنی قابل اجرا شدنه
سلام منم ازگفتن وشنیدن چرت وپرت بدم میاد ولی چکنم که هرچی حس میکنم عین واقعیته همه مبهوت میشند دست خ ...

عالیه عزیزم... بنظرت خواهرم با کی ازدواج میکنه؟ ازمن کوچکتره یه پسره هست بازبون خامش کرده بنظرت اخرش باهم ازدواج میکنن؟

عالیه عزیزم... بنظرت خواهرم با کی ازدواج میکنه؟ ازمن کوچکتره یه پسره هست بازبون خامش کرده بنظرت اخرش ...

نه اگرم ازدواج کنند به هیچ کجا نمیانجامه  پس بهتره قیدشو بزنه 

هرچیزی بتونی تصور کنی قابل اجرا شدنه