2777
2789
دبیرستان هم بودم یه پسر همسایه داشتیم خیلی خوشگل بود، تا صداش از حیاط میومد منم می‌پریدم تو حیاط، ال ...

واااااایییییب🤣🤣🤣🤣🤣

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دسته مطرب ها😂😂

😂😂😂😂😂

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
دبیرستان هم بودم یه پسر همسایه داشتیم خیلی خوشگل بود، تا صداش از حیاط میومد منم می‌پریدم تو حیاط، ال ...

خخخخخ 

تقریبا منم همچین چیزی داشتم 

وای خدای من چقدر زشت بود

مهمون غریبه از شهرستان اومده بود مرده با زنو دو تا بچه اش اومده بودن

از نظر من مرده خیلی خوشتیپ بود منم نوجوون احمق بودم 

میخاستم جلب توجه کنم پیش مرده 

اونا ماشین داشتن ما موتور 

بابام خواست جاهای دیدنی شهرو نشونشون بده

ما جلو بودیم اونا پشت سر ما میومدن

گوشی موبایل بابامو برداشته بودم از اول راه تا اخراش نزدیک برگشتنمون گوشی دم گوشم بود مثلا داشتم با دوس پسر خیالیم حرف میزدم 

هر از گاهی دهنمو انداز گراز باز میکردم که دارم مثلا میخندم

ببینن دهنم بازه الکی حرف نمیزنم واقعیه  

خیلی زشت بود

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....