2777
2789
عنوان

لحظه های عاشقانه زندگی 😂😊

111 بازدید | 9 پست

بیاین تعریف کنین دلمون باز بشه😂 یکمم ما مجردا دلمون بسوزه 🙄🤣 اعصابم خورد شد از بس تایپک های مزخرف دیدم، یا کتک خوردن یا خیانت دیدن یا رخت خوابشونو میارن وسط سایت 😐 

تعریف کنین شاد باشیم دور هم 🤗

عشق یعنی در میان صد هزاران مثنوی، بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سانسور بگو ولی منظورو برسون😂

یکی از لحظات عاشقانه وقتاییه که غرق کار خودتی یهو میاد بغل می‌کنه و باقی ماجرا

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
یکی از لحظات عاشقانه وقتاییه که غرق کار خودتی یهو میاد بغل می‌کنه و باقی ماجرا

خدا نگهش داره برات 😍

عشق یعنی در میان صد هزاران مثنوی، بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند
خدا نگهش داره برات 😍

ممنونم🌺❤️ امیدوارم یه عشق پایدار وارد زندگیت بشه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

همش نازم می‌کنه و موهام و شونه میزنه برام میبافه سرم و میذارم رو پاش می‌خوابم اونم موهام و ناز می‌کنه و واسم شهر و ترانه میخونه همش بغلم می‌کنه شبا سرم و میذارم روی سینش لالا میکنم اونم پیشونیم و میبوسه وقتاییم که قهر میکنم تا اشتی نکنم ولم نمیکنه بازم بگم؟😆

البته اینکه سینگل هستمم چندان بی تاثیر نیست و ایناهم فانتزیامن😂