2777
2789
عنوان

بیاین من و روشن کنید اسکرین شات+عکس

234 بازدید | 32 پست

بچه ها من وام خونگی گرفتم اولین بار میشه راهنمایی ام کنید من الان ی تومن دادم بازم میگه ی تومن بفرست باز دوباره ماه بعدی ی تومن میخواد الان اسکرین شات ها رو میزارم یکم نتم ضعیف فقط من این ماه عضو گروه شدم باید قسط این ماه رو بدم چرا میگه قسط قبلی هم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مثلا اگه ده میلیون ده ماهه است.تو ماه دوم اومدی.اگه ماه اول رو ندی که میشه ۹میلیون.و بقیه باید ده ماه قسط بدن جور نمیشه.باید دوماه رو باهم بدی که بشی مثل بقیه.اوکی

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 
مادرشوهرمنم داره ماهم عضوشدیم مااول قرعه کشی میکنیم شدیم شماره ۱۱ماهی یه تومن قراره بهم ۱۲تومن بده کلا۱۲نفریم
 وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪