2777
2789
عنوان

بیاین من و روشن کنید اسکرین شات+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبن این قرعه کشی خونگیا یهویی دستت یه عالمه پول میاد میزنی به زخم زندگیت 

توصیه میکنم حتما همتون عضو همچین قرعه هایی بشید

ذکر یونسیه برا حاجت محال: لا اِلهَ اِلا اَنتَ سُبحانکَ اِنی کُنتُ مِنَ الظالِمین ❤ اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَّمَد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
خب قشنگ توضیح داده دیگه.کجاشو متوجه نشدی؟

اون ۵۰۰ تومنی ک میگه میگیرم ولی واسه خودم برنمیدارم یعنی چی خب اگه واسه خودش برنمیداره چرا کم میکنه گفت اگه اسمم در اومد ۵۰۰ ازش کم میشه

اسی پش مام ریخت چرا نمیگیری چی به چیه😐 بیچاره طرفت خوب تحمل داره من بودم بلاکت میکردم😑💔

خب چیکار کنم فقط گیج شده بودم چرا دو بار باید قسط بدم فکر میکردم عضو شدم این ماه فقط قسط ابان ماه رو میخواد 

اون ۵۰۰ تومنی ک میگه میگیرم ولی واسه خودم برنمیدارم یعنی چی خب اگه واسه خودش برنمیداره چرا کم میکنه ...

ما وام میزاریم اولین رو بدن قرعه برا خودمون بر می داریم این گفته اولین وام رو نیاز ندارم ولی به عنوان شیرینی باید ۵۰۰بهم بده هر کی دراومده اسمش

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 
اون ۵۰۰ تومنی ک میگه میگیرم ولی واسه خودم برنمیدارم یعنی چی خب اگه واسه خودش برنمیداره چرا کم میکنه ...

تو قرعه کشیای خونگی کسی ‌که مسئول میشه خودش هم در قرعه کشی شرکت میکنه و ماه اول رو بدون قرعه کشی برمیداره به عنوان دستمزد 

این خانم گفته من تو قرعه کشی نیستم و از ماه اول قرعه کشی میکنم ولی به جاش به عنوان دستمزد از هر برنده ۵۰۰ هزار برمیدارم

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)