2777
2789
عنوان

دکترم گفته بود شنبه بیا برا زایمان

649 بازدید | 26 پست

حالا میگه بزار ببینیم میشه بیشتر صبر کنیم؟ 

میشه برام صلوات بفرستید هرچی خیره برام اتفاق بیفته و زایمان سریع و راحت و بی خطری داشته باشم؟ جرقه های نورانی می بینم احتمالا چون سی و هفت تموم شده ختم بارداری بدن... هر کی غقرستاد لایک کنه منم دعاش کنم❤️

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

اون جرقه ها چیز مهمی نیس

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

منم دعا کن عزیزم

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله هرچی صلاحته برات رقم بخوره عزیزم اصلا نگران نباش استرس ب خودت نده......

میشه برام دعا کنی شوهرم بهم زنگ بزنه الان...

برا سلامتی دخترمم دعا کن عزیزم تشنج کرده بود عوارضش تو بدنش مونده😔😔😔😔

قضیه جرقه چیه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
چرا تو 37 هفته ختم بارداری بگه؟ مشکل خاصی داری خدایی نکرده؟  برا منم دعا کن تو 30 هفته هست حال ...

من هفته سی و هفت به بعد فشار بارداری میگیرم ختم بارداری میدن. دوتای قبلی هم همین طور یود. یکی ۳۷ تمام یکی ۳۷/۵ زایمان کردم

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
از نشونه های پره کلامسی و فشار به شبکیه ی چشمه

اها ممنونم از اطلاعاتت،الهی که نی نی رو صحیح و سالم بغل بگیری،خودتم راحت و سالم دنیا بیاریش

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن