2777
2789
عنوان

دکترم گفته بود شنبه بیا برا زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 26 پست
عزیزم هرچی بیشتر بمونه دردسرت کمتره شیرتو راحت میگیره من ۳۸ و سه روز هفته سزارین کردم ولی ی هفته زجر ...

هرچی خیره. خدا بخودت و بچه ات سلامت و عافیت بده

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
عزیزم هرچی بیشتر بمونه دردسرت کمتره شیرتو راحت میگیره من ۳۸ و سه روز هفته سزارین کردم ولی ی هفته زجر ...

من ۳۶ هفته و ۶ روز زاییدم،همون ساعت اول شیر میخورد مثه چی🤦🏻‍♀️

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره کامله دیگه منم ۳۷ هفته ۵ روز دنیا اوردم ۳۲۰۰ گرم هم بود

اون ۳۷ هفته ۲/۴۰۰ بود ولی اون ۳۷/۵ ۳۵۰۰. اینو نمیدونم چی میشه 😊

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

ربطی نداره من ۳۸ و ۵ روز زایمان کردم ماشالله شیرم توی بیمارستان پر بود و پسرمم با وجود وزن کم خیلی عالی میک میزد

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

من ۳۶ هفته و ۶ روز زاییدم،همون ساعت اول شیر میخورد مثه چی🤦🏻‍♀️

یکی از بچه هام اشکمو در آورد تا سینه گرفت اون یکی همون ساعت که گذاشتنش رو سینه م شروع کرد مکیدن سینه ام.😄

یکی از بچه هام اشکمو در آورد تا سینه گرفت اون یکی همون ساعت که گذاشتنش رو سینه م شروع کرد مکیدن سینه ...

اون ازون اول بخور بود خخخخ مثه پسر من

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن