2777
2789
عنوان

توی خانوادمون من نخدم

183 بازدید | 12 پست

همهههه چیو اخر کار میفهمم. همه چیو. 

اگر خونه ی مامانم باشم یه چیو میفهمم بهش که میگم چرا نگفتی مگه من مه داشتم با فلانی حرف میزدم میخواستی گوش کنی. مگه من فضولم اخه. 

مگه من با عمت داشتم حرف میزدم گفتم 

میگم مامان تو اینو 3 روز پیش فهمیدی من دو روزه اینجام اگر میخواستی بگی میگفتی 

بگید من چه کنم؟ 

برات مهم نباشه خودتو اذیت نکن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا باید از همه چی باخبر باشی..... لابد علت داره کارش

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
وا باید از همه چی باخبر باشی..... لابد علت داره کارش

یه حرفا میزنیاااا من 30 خورده ای سالمه نباید بدونم بچه ی برادرم حالش بد شده... یا اصلا قرار شب برای مامانم مهمون بیاد اونم درست وقتی که خونشونم؟ 

حسادت نه!!!!! نوشتم حساسیت

درسته من اشتباه کردم 

ببین چیزای بزرگ به من ربطی نداره ولی واقعا زشته تو خونه ی مامانت باشی بعد بفهمی مهمون دم دره. سه روز پیش دعوت کنی دخترت بیاد بهش نگی مهمون داری 

یه حرفا میزنیاااا من 30 خورده ای سالمه نباید بدونم بچه ی برادرم حالش بد شده... یا اصلا قرار شب برای ...

خواهرم 40سالشه مادرم هیچ حرفی بهش نمیگه چون چه بهش مربوط بشه چه نشه قشقرق بپا میکنه عین نمک روزخمه الکل اتیش میمونه 

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
درسته من اشتباه کردم  ببین چیزای بزرگ به من ربطی نداره ولی واقعا زشته تو خونه ی مامانت باشی بع ...

اشکال نداره.

خب من تجربه خودمو میگم. ببین اگر این اتفاق زیاد می افته. خودت رو آماده کن. من یک اتفاقی شبیه این برام افتاد خونه برادرم بودم.
خیلی هم دوستشون دارم هم خودشو هم زن و بچه شو. ولی خب این کارشون ناراحتم کرد. بعد از اون سعی کردم همیشه یک دست لباس مهمونی همراهم ببرم. نه فقط خونه اونا کلا هر وقت میرم مسافرت و مهمونی. و اینکه همیشه مرتب باشم و آماده اومدن مهمون.

خواهرم 40سالشه مادرم هیچ حرفی بهش نمیگه چون چه بهش مربوط بشه چه نشه قشقرق بپا میکنه عین نمک روزخمه ا ...

من هیچیییییییی نمیگم هیچیییییییی 

فقط میگم آهان کمکی از دست من بر میاد؟ نه خب هیچی اره اوکی 

اشکال نداره. خب من تجربه خودمو میگم. ببین اگر این اتفاق زیاد می افته. خودت رو آماده کن. من یک اتفاق ...

اون شب واقعا آدمای مهمی بودن. یه بار دیدنشون کلی روی زندگیم تاثیر میذاشت. به مامانم مگم مگه ندونی اینو میگه اره مگم خب عزیز من بگو که میان مگه خوت میخواستی بفمی